Εκδήλωση Αποφοίτησης Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης 2024

Μία λαμπρή τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, προς τιμήν των τελειόφοιτων μαθητών του Λυκείου μας.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό: η Διευθύντρια του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης κυρία Αντιγόνη Λασκαρίδου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας κύριος Λεωνίδας Μάντζος, ο Πρόεδρος του ΕΠ.Ε.Σ του Λυκείου και Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ κύριος Ιωάννης Εμμανουήλ, η Διευθύντρια του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης κυρία Αντωνία Καφετζάκη, ο πατήρ Ιωσήφ ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. κ Συμεών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριος Δημήτριος Μουντζουράκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής κύριος Αναστάσιος Τσάτσος.

Επίσης απονεμήθηκε το Αριστείο του «Καθηγητού Μάκη Τσαπόγα» στη μαθήτρια Ελπίδα Μπέση, η οποία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2023, είχε την υψηλότερη επίδοση ανάμεσα στους συμμαθητές/τριες της και εισήχθη 1η στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τιμώμενος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο κύριος Δανιήλ, δικηγόρος, Δήμαρχος Οινουσσών και απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Τιμήθηκαν από τους μαθητές/τριες οι απερχόμενες καθηγήτριες του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, που ολοκληρώνουν το εκπαιδευτικό τους έργο, κυρίες Μαρία Διακόνου, Μαρία Λιτσάρδου και Ιωάννα Ψευτογιάννη.

Τέλος τιμήθηκαν για τη μακρόχρονη προσφορά τους στη Σχολή μας τρία σημαντικά πρόσωπα από την οικογένεια της Ευαγγελικής Σχολής, ο απερχόμενος Διευθυντής του Λυκείου και νυν Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών Γ΄Αθήνας κύριος Χρήστος Φανίδης, ο απερχόμενος Υποδιευθυντής και νυν Διευθυντής του Προτύπου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων κύριος Σωτήριος Χασάπης και ο επί σειρά ετών Φιλόλογος του Λυκείου, κύριος Ιωάννης Παναγιώτης Αμπελάς, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής στο ΓΕΛ Βάμου Χανίων, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου για τους Φιλολόγους στο ΠΕΚΕΣ Κρήτης και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Ο Προέδρος του ΕΠ.Ε.Σ, η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης απένειμαν στους/στις τελειόφοιτους/ες τα ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ με ευχές για υγεία, επιτυχία και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.