Επιμορφωτική ημερίδα εκπαιδευτικών Γυμνασίων κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας

Στις 6/9/2023, ημέρα Τετάρτη και ώρες 9.00-11.30, στο Αμφιθέατρο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Latest Trends and Innovations in English Language Teaching and Learning» για όλους τους εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, που υπηρετούν στα Δημόσια και Ιδιωτικά  Γυμνάσια της Δ’ Αθήνας.

Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τις Συμβούλους Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας Δ’ Αθήνας, κ.κ. Ολυμπία Τσώλου και Σοφία Κίτσου.

Την Ημερίδα πλαισίωσαν οι κ.κ. Μαρία Σταθοπούλου, Συντονίστρια έργου METLA, ECML Συμβουλίου της Ευρώπης και Μέλος ΣΕΠ, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με την εισήγηση «Τeaching and Testing Mediation: How to develop and use mediation tasks» και Σοφία Κίτσου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας Δ’ Αθήνας, με την εισήγηση «AI in English Language Teaching and Learning».

Την Ημερίδα παρακολούθησαν 60 εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ06 από όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια της Δ’ Αθήνας.

Η Ημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, που οφείλεται στο ζήλο και αμέριστο ενδιαφέρον όλων των επιμορφούμενων αλλά και στην ευγενική και απλόχερη φιλοξενία της Διευθύντριας του Πρότυπου ΓΕ.Λ της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, κας Αντιγόνης Λασκαρίδου.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,

Δρ. Ολυμπία Τσώλου

Δρ. Σοφία Κίτσου