Βράβευση της αριστούχου μαθήτριας της Ευαγγελικής Σχολής, Νάνσυς Οικονομοπούλου

Στις 11 Μαΐου 2023, στο Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποιήθηκε τιμητική τελετή βράβευσης, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος «Μπροστά για την παιδεία» από την Τράπεζα EUROBANK, στην οποία βραβεύθηκαν «Οι Πρώτοι των Πρώτων» και συγκεκριμένα ο πρώτος αριστούχος της κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Η Νάνσυ Οικονομοπούλου, η περσινή απόφοιτος της Ευαγγελικής, βραβεύτηκε στην εκδήλωση αυτή αφού ήταν πρώτη στην Περιφέρεια Αττικής και τρίτη πανελληνίως, μεταξύ των υποψηφίων όλων των κατευθύνσεων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρύτανης κ. Ανδρέας Μπουντουβής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης και ο Μητροπολίτης κ. Φιλόθεος ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου. Επίσης παρέστησαν αρκετοί καθηγητές πανεπιστημίων και πολιτικοί. Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος κ. Νίκη Λυμπεράκη.

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης απένειμε στη Νάνσυ Οικονομοπούλου το «Αριστείο του Καθηγητή Μάκη Τσαπόγα που ανέρχεται σε 10.000 δολάρια.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 η Νάνσυ Οικονομοπούλου πέτυχε τη μεγαλύτερη επίδοση στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συγκέντρωσε 19.740 μόρια μπαίνοντας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά της Ευαγγελικής Σχολής και υιοθετούμε από την ομιλία της Νάνσυς: «Είθε να τιμάται πάντα η αριστεία»

Εικόνα που περιέχει ρουχισμός, άτομο, παπούτσια, ανθρώπινο πρόσωπο Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Εικόνα που περιέχει ρουχισμός, άτομο, βιολέτα, μοβ Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα