Διακρίσεις μαθητών και μαθητριών μας στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών στο σκάκι.

Την 2η και την 3η θέση   στο 19ο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών στο σκάκι ,  κατέλαβαν οι δύο ομάδες αποτελούμενες από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που αγωνίστηκαν το Σάββατο 11/6 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του σχολείου μας με τους μαθητές της Α και Β Λυκείου Ιωάννη Τζανέτο, Ερνέστο Πιλάλη, Κωνσταντίνο Τσιρώνη, Άννα Τουλούπη, Σπυρίδωνα Σοφούλη και Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας με τους μαθητές της Γ Λυκείου Ηλία Δαμηλάκο, Βασίλειο Κατακουζηνό, Σπυρίδωνα Βασίλειο Αργυρόπουλο, Δέσποινα Πανηγυράκη και Δημήτριο Κασιμάτη κατέκτησε την 3η θέση.

Έπειτα από αποχή ενός έτους, λόγω της πανδημίας, νεαροί σκακιστές και σκακίστριες απ? όλη τη χώρα έδωσαν τις μάχες τους στη σκακιέρα στη μεγάλη γιορτή του σκακιού που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία με συνδιοργανωτή τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού και την πολύτιμη υποστήριξη της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι δύο ομάδες συμμετείχαν με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου.
Στη βράβευση συμμετείχε, ως μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Χρήστος Πιλάλης.

Παιδιά συγχαρητήρια, καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!