Τελικές οδηγίες και κωδικοί υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α Λυκείου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, σχολικό έτος 2020 – 2021

Οι εξετάσεις για την πλήρωση τριών κενών θέσεων για την Α Λυκείου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για το σχολικό έτος 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29/6/2020 στο διδακτήριο της Σχολής Λέσβου 4. Ώρα προσέλευσης υποψηφίων 09:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα. Αν κινητό ακόμη και μέσα σε τσάντα χτυπήσει κατά την διάρκεια της εξέτασης αυτό συνιστά λόγο μηδενισμού.

Οι υποψήφιοι/ες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και εκτυπωμένη την αίτηση που υπέβαλαν. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ και εδώ.

Εφιστούμε την προσοχή των υποψηφίων στα κάτωθι:

Η συμπλήρωση του απαντητικού φύλλου γίνεται με μαύρο ή σκούρο μπλε στυλό διαρκείας, όχι μολύβι. Οι υποψήφιοι /ες σημειώνουν τις απαντήσεις τους φροντίζοντας να μαυρίζουν ευδιάκριτα όλο το εσωτερικό του κύκλου που αντιστοιχεί στην απάντηση που θεωρούν σωστή σε κάθε ερώτηση, ώστε να είναι εφικτή η οπτική ανάγνωση από το ειδικό μηχάνημαπου χρησιμοποιείται για την αυτοματοποιημένη διόρθωση τωναπαντήσεων. Εάν ο κύκλος είναι αχνά μαυρισμένος ή διαγραμμένος με Χ ή υπάρχουν επιλεγμένες περισσότερες της μιας απαντήσεις, σβησίματα ή οποιοδήποτε άλλο επιπλέον σημάδι, το μηχάνημα ακυρώνει εντελώς την απάντηση,ακόμη και αν ο/ηυποψήφιος/α έχει επιλέξει τη σωστή. Οι υποψήφιοι/ες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν διορθωτικό ή γόμα για να σβήσουν, γι αυτό πρέπει να είναι απολύτως σίγουροι/ες πριν συμπληρώσουν την οριστική απάντηση σε κάθε ερώτηση. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πρόχειρο το φυλλάδιο των θεμάτων, ενώ, αν χρειαστούν επιπλέον φύλλα για πρόχειρο, θα δοθούν από τους επιτηρητές.”

Μετά τις διορθώσεις στοιχείων παραθέτουμε τον τελικό πίνακα (2 σελίδες) με τους κωδικούς των υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α Λυκείου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Kodikoi-meta-tis-diorthoseis

Ο Διευθυντής.