Συμμετοχή Ρητορικού Ομίλου στις Αντιλογίες 2022

Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Ρητορικού Ομίλου του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους και για την ευπρεπή τους παρουσία και επίδοση στους 7ους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας ? Αντιλογίας 2022 που πραγματοποιήθηκαν στα εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» την Κυριακή 15 Μαΐου 2022. Ευχαριστούμε και την εκπαιδευτικό του σχολείου μας Γεωργία Κατσούλη για την πολύτιμη παρουσία της στις Αντιλογίες 2022.

Οι Αγώνες συνδιοργανώθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, το ΓΕΛ «Πολύτροπη Αρμονία» και την Ελληνογαλλική Σχολή ?Jeanne D’Arc? με τη συνεργασία του ΔΠΜΣ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τη διεξαγωγή τους, επίσης, βλ.: https://politropiarmonia.gr/el/diexagogi-ton-antilogion-2022

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ρητορικού Ομίλου που προετοιμάσθηκαν από την εκπαιδευτικό και Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Ομίλου Μαρία Λιτσάρδου και που συμμετείχαν στις ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ 2022 είναι οι εξής:

από τη Β΄ Λυκείου : Κουλουριώτη Ελεάννα και Πίτσαρης Δημήτριος ,

από την Α΄ Λυκείου : Μαναβοπούλου Άννα, Μουντζουράκη Αναστασία-Αποστολία, Μπίλλα Μαρία, Τσιρώνης Κωνσταντίνος και Φραντζεσκάκη Δανάη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δρ. Φανίδης Χρήστος, PhD, Φυσικός.

Η Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Ομίλου

Δρ. Λιτσάρδου Μαρία, φιλόλογος