5η διαδικτυακή συνάντηση: «Επαγγέλματα της Κυκλικής Οικονομίας»

Πρόσκληση

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη σύνδεση εκπαίδευσης και εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, τον Δήμο Νέας Σμύρνης και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 (17.30-19.00), θα πραγματοποιηθεί η 5η διαδικτυακή συνάντηση για το σχολικό έτος 2022-23 με θέμα «Επαγγέλματα της Κυκλικής Οικονομίας».

Πλήθος περιβαλλοντικών προβλημάτων καθιστούν ανάγκη και πρόκληση την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της ζωής των ανθρώπων μέσω μιας σύγχρονης οικονομίας που συμβάλει στην ευημερία των πολιτών. Η βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας σε περιβαλλοντικό επίπεδο περιλαμβάνει πολλούς επαγγελματικούς τομείς, που συνδέονται με μια σειρά λήψης αποφάσεων και πράξεων για ένα καλύτερο μέλλον με απόλυτη γνώση του σήμερα.

Εισηγητές:

?Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της αλλαγής της ζήτησης στους υδάτινους πόρους?

Άρης Γεωργακάκος, Professor of Water Resources, Georgia Institute of Technology,

Director, Georgia Water Resources Institute, Atlanta, Georgia, USA.

?Ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων και Κυκλική Οικονομία:

Αναπτυξιακές και Επαγγελματικές προοπτικές?

Ανδρέας Λουκάτος, χημικός DEA περιβαλλοντολόγος, Αντιπρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Βιομηχανίων & Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης & Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΕΠΑΝ).

?Οι προκλήσεις της Κυκλικής Οικονομίας?

Δρ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

?Τα 1000 – επαγγελματικά – πρόσωπα της κυκλικής οικονομίας?

Γιώργος Καζαντζόπουλος, Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Κάθε συμμετέχων/ουσα θα διαθέτει ατομικό και μοναδικό σύνδεσμο σύνδεσης, τον οποίο θα λάβει με ηλεκτρονική αλληλογραφία, αμέσως μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, email, ιδιότητα) στον σύνδεσμο: http://bit.ly/3KJafGT

Χωρίς την προεγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση