Η Ευαγγελική Σχολή πάει θέατρο στις 11 και 12 Ιανουαρίου

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης και στη φετινή τέταρτη χρονιά αυτής της δράσης προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο. Η παράσταση που σας προτείνουμε έχει μυστήριο, αγωνία, ανατροπές: Θίγει το ευαίσθητο όσο και σημαντικό ζήτημα των ενδοοικογενειακών σχέσεων και αποκαλύπτει, με άλλοθι ένα οικογενειακό δείπνο, τον ανταγωνισμό και τις ακρότητες που τις χαρακτηρίζουν.

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση  Δείπνο θανάτου, μια παραγωγή του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, η οποία, σε σκηνοθεσία Διονύση Λυκιαρδόπουλου, ανεβαίνει στο Θέατρο Βαφείο ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ (Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως, Βοτανικός – Μετρό Κεραμεικός. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3425637 & 6948 580112 ), με τον Σταμάτη Κακαβελάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιωμένο από τους ηθοποιούς: Θάνο Καπρέλη, Αγγελική Μαραθιά, Κωνσταντίνο Σβόλη, Κωνσταντίνα Σιλεβρή και Αναστασία Τσώμου.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια σας προτείνουμε την παράσταση αυτή, καθώς το θεατρικό κείμενο υπογράφει ένας δικός μας άνθρωπος: ο φιλόλογος και συγγραφέας Μιχάλης Μιχαλιός, υποδιευθυντής του Γυμνασίου της Σχολής, ο οποίος με το έργο αυτό μας συστήνεται και ως θεατρικός συγγραφέας.

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στην πλατεία του θεάτρου, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ το καθένα, για το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 21.00 το βράδυ. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται και αποχωρούν από την παράσταση με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και την Παρασκευή,  10 Ιανουαρίου, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση evangelikipametheatro@gmail.com . Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Επειδή η παράσταση παρουσιάζει μεγάλη πληρότητα, συνιστούμε οι κρατήσεις να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.