Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σας καλωσορίζει στην τέταρτη χρονιά της δράσης, η οποία προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο. Η πρώτη  πρόταση ? πρόσκληση για τον νέο χρόνο είναι, όπως ήδη γνωρίζετε, το θεατρικό έργο Master Class του αμερικανού συγγραφέα  Τέρενς Μακ Νάλι, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στο μικρό θέατρο Δημήτρης Χορν (Αμερικής 10, Κολωνάκι) με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με αφετηρία ένα πραγματικό γεγονός, τη σειρά μαθημάτων που παρέδωσε η σπουδαία σοπράνο Μαρία Κάλλας, σε σπουδαστές λυρικού θεάτρου στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η παράσταση αναβιώνει σκηνικά ένα από αυτά τα μαθήματα, χρησιμοποιώντας το στην ουσία ως αφορμή για να επικεντρωθεί στην ηρωίδα, την επαγγελματία και τη γυναίκα Κάλλας. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται στο θέατρο και αποχωρούν από αυτό με ευθύνη αποκλειστικά των κηδεμόνων τους.

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, στις 19:00 το απόγευμα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης η Σχολή έκλεισε άλλα 50 εισιτήρια (συνολικά 100) για την ίδια παράσταση.  

Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας της συγκεκριμένης παράστασης (για τις 26 Ιανουαρίου δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια), το θέατρο απαίτησε  επί ποινή ακύρωσης την εξόφληση του συνόλου των εισιτηρίων το αργότερο την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020. Αν η εξόφληση δεν πραγματοποιηθεί ως τη λήξη των μαθημάτων, θα δοθεί IBAN τραπεζικού λογαριασμού για κατάθεση του οφειλόμενου ποσού.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή και να εξοφλήσουν τα εισιτήρια (θα υπάρξει περαιτέρω αναλυτική συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους επί αυτού) μέχρι και την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνσηevangelikipametheatro@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.