Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, στη φετινή δεύτερη χρονιά αυτής της δράσης, προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους της την ευκαιρία επιλογής ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, πάντα με μειωμένο εισιτήριο. Υποδεχόμαστε λοιπόν τον φετινό Νοέμβριο με δύο προτάσεις για αμερικανικό θέατρο από κορυφαίους του είδους.

Η πρώτη επιλογή είναι η πολυδιαφημισμένη παράσταση Το τίμημα του Άρθρουρ Μίλλερ, που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου, 4). Μάς δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, σκηνοθετημένο από την κόρη του Ιωάννα Μιχαλακοπούλου, σε μια δυνατή ερμηνεία στον ρόλο του γέρου Ρωσοεβραίου παλαιοπώλη Σόλομον. Τον σπουδαίο ηθοποιό πλαισιώνουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χρήστος Σαπουντζής και η Ρένια Λουϊζίδου.  

Η Σχολή εξασφάλισε 35 εισιτήρια, στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017, στις 19.00. Για την εξασφάλιση καλύτερης ορατότητας στη σκηνή, προτιμήθηκε οι θέσεις αυτές να ζητηθούν στον εξώστη του θεάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και την Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangeliki.school@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, την παράσταση που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα. Οι μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του Λυκείου, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Η δεύτερη επιλογή μας για τον φετινό Νοέμβριο είναι μία παράσταση που κατά τη γνώμη μας απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικο κοινό, καθώς πραγματεύεται τη μοναξιά, τη φυσική φθορά και τον θάνατο που οφείλεται στα προχωρημένα γηρατειά. Πρόκειται για τις Τρεις ψηλές γυναίκες, του Έντουαρντ Άλμπι, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας (Σκηνή Α΄), σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη. Η Μπέτυ Αρβανίτη, σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, ενσαρκώνει μια γυναίκα, που στα 91 της χρόνια,  διαλέγεται επί σκηνής με τον ώριμο εαυτό της (Μαρία Κεχαγιόγλου) και τη νεανική της ηλικία (Νεφέλη Κουρή) .

Η Σχολή εξασφάλισε 30 εισιτήρια για την εξαιρετική αυτήν, όσο και απαιτητική, παράσταση, που απευθύνεται σε μύστες του θεάτρου, στην τιμή των 10 ευρώ, το καθένα, για την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, στις 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και την Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangeliki.school@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, την παράσταση που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τον αριθμό εισιτηρίων μαθητών / ενηλίκων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα. Οι μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του Λυκείου, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.