Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΕΙ ?ΕΠΙΔΑΥΡΟ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΕΙ ?ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης ευχαριστεί θερμά αποφοίτους, γονείς και μαθητές για την ανταπόκριση τους στις παραστάσεις της δράσης. Για το τέλος της σχολικής χρονιάς η Σχολή προγραμματίζει με καλοκαιρινή διάθεση επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς σας προτείνουμε τη θεατρική παράσταση Επτά επί Θήβας του Αισχύλου, μια παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία του Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Η Σχολή εξασφάλισε 60 εισιτήρια στην B? Ζώνη του Κάτω Διαζώματος στην τιμή των 13 ευρώ για τους μαθητές και των 16 ευρώ για τους ενήλικες, για το Σάββατο 01 Ιουλίου 2017, στις 9.00 το βράδυ. Προβλέπεται αναχώρηση με πούλμαν από την Ευαγγελική Σχολή το απόγευμα, και επιστροφή το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη της παράστασης. Η τιμή ανά άτομο υπολογίζεται στα 8 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangeliki.school@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας και τον αριθμό εισιτηρίων μαθητών / ενηλίκων που επιθυμούν να κρατήσουν? επίσης, αν ενδιαφέρονται να πάνε με πούλμαν στην Επίδαυρο, ή με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στο γραφείο του Γυμνασίου της Σχολής και οι μαθητές του Λυκείου στο γραφείο του Λυκείου, μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή παραμένει κλειστή τόσο κατά τις μέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων (16/6 και 19/6), όσο και κατά τις μέρες των εισαγωγικών εξετάσεων στα Πρότυπα σχολεία (20/6 και 21/6).

Καθώς το έργο ανεβαίνει στην Επίδαυρο μόνο για δύο παραστάσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, θα σας παρακαλούσαμε για τον έγκαιρο προγραμματισμό να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων όσο πιο άμεσα γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.