4η διαδικτυακή συνάντηση: «Επιστημονικές εξελίξεις στην Ιατρική & επαγγελματικές προοπτικές»

κατάλογος

logotypo-neas-smyrnis_645x

κατάλογος2

Νέο σήμα συνδέσμου

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 4η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Επιστημονικές εξελίξεις στην Ιατρική & επαγγελματικές προοπτικές», Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη σύνδεση εκπαίδευσης και εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για καθένα από τα θέματα των διαδικτυακών μας εκδηλώσεων προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε πολλές και διαφορετικές πτυχές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Το θέμα της 4ης διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν διαχρονικό και πάντα επίκαιρο!

Με την βοήθεια των αποφοίτων της Σχολής μας, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπροσωπούν διαφορετικές ειδικότητες της Ιατρικής είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να λάβουμε κρίσιμες και σημαντικές πληροφορίες για τις επιστημονικές εξελίξεις στην ιατρική, αλλά και συμβουλές για επαγγελματικές προοπτικές μέσα από πραγματικές εμπειρίες.

Αριστείδης Βέβες, MD, DSc, Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπ. Harvard,

Διευθυντής Rongxiang Xu Κέντρου Αναγεννητικής Θεραπευτικής,

Διευθυντής Ερευνητής, Joslin-Beth Israel Deaconess Foot Center.

Κωνσταντίνος Πάντος, Καθηγητής Φαρμακολογίας,

Διευθυντής Εργαστηρίου Φαρμακολογίας Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ.

Νίκος Σταθόπουλος, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Ομαδικός Αναλυτής,

Οικογενειακός Θεραπευτής, Επιστ. Υπεύθυνος “Διεπιστημονικού Κέντρου Αθηνών

(ΔΕ.Κ.Α.) για το παιδί και την οικογένεια”.

Ευστάθιος Διάκος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ιδρυτής & Διευθυντής της κλινικής

εξωσωματικής γονιμοποίησης In-OVO Fertility Clinic.

Νικόλαος Η. Μουστάκης, MD, MSc, MRCS (Eng), Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός,

Στρατιωτικός Ιατρός-Επιμελητής Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής, κ. Τσάτσο Αναστάσιο, ο οποίος διαθέτει και πολύχρονη ιατρική εμπειρία ως πνευμονολόγος, είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και Διευθυντής ΕΣΥ και συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση και στην πρόσκληση των εισηγητών της 4ης διαδικτυακής μας εκδήλωσης.

Υπεύθυνη οργάνωσης, συντονισμού και επικοινωνίας:

Αργύρη Παναγιώτα (M.Sc, M.Ed), Μαθηματικός στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, Υποψήφια Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.