Τράπεζα αίματος Ευαγγελικής Σχολής – 2η εθελοντική αιμοδοσία 20-04-2024, 10:00 -13:00.

Λίγα λεπτά από τη ζωή σου μπορούν να σώσουν μια ζωή!

Υπάρχουν κάποιες πράξεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε την ανθρώπινη φύση μας στην πραγματική της διάσταση και το αληθινό της νόημα. Η συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι μια από αυτές.

Πρόκειται για προσφορά στον συνάνθρωπο, που απαιτεί ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο μας, ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει ελπίδα ζωής σε πολλούς ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Μην ξεχνάμε ότι την ίδια έκφραση αγάπης μπορεί να χρειαστούμε και εμείς!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης δημιουργεί Τράπεζα Αίματος και εντάσσεται στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών με ΑΜ 16755 ως Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών με διασυνδεδεμένη Υπηρεσία Αιμοδοσίας το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «O ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

 Στο πλαίσιο αυτό, θέλοντας να συμβάλλουμε στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας σε αίμα, διοργανώνουμε την 2η εθελοντική αιμοδοσία σε χώρο του σχολείου το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 από τις 10:00 έως τις 13:00 και καλούμε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε αυτήν την ξεχωριστή και ουσιαστική πράξη αγάπης.