Συμμετοχή του Ρητορικού Ομίλου στις “Αντιλογίες 2023”

Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές του Ρητορικού Ομίλου του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους και για την ευπρεπή τους παρουσία και πολύ υψηλή επίδοση στους 8ους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας ? Αντιλογίας 2023 που πραγματοποιήθηκαν στα εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» το Σάββατο, 13 Μαΐου 2023.

Ευχαριστούμε και χαιρόμαστε με τα «Μπράβο» που έγραψαν οι Κριτές των Αγώνων στα Έντυπα Βαθμολόγησης για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Οι Αγώνες συνδιοργανώθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, το ΓΕΛ «Πολύτροπη Αρμονία», την Ελληνογαλλική Σχολή ?Jeanne D’Arc? και τη Γερμανική Σχολή Αθηνών με τη συνεργασία του ΔΠΜΣ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τη διεξαγωγή τους, επίσης, βλ.: https://politropiarmonia.gr/el/antilogies-2023-2

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ρητορικού Ομίλου που προετοιμάσθηκαν από την εκπαιδευτικό και Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Ομίλου Μαρία Λιτσάρδου και που συμμετείχαν στις ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ 2023 είναι οι εξής:

  • από την Α΄ Λυκείου: Ιωάννου Νικόλαος, Καλτσής Βασίλειος, Κανταρτζή Αθηνά και Παπαδόπουλος Βασίλειος.
  • από την Β΄ Λυκείου : Μουντζουράκη Ναταλία, Μπεζιργιαννίδης Χρήστος, Οικονομόπουλος Ιωάννης ? Στυλιανός, Σαρχουσούδης Θεμιστοκλής, Τσιρώνης Κωνσταντίνος και Φραντζεσκάκη Δανάη.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δρ. Φανίδης Χρήστος, PhD, Φυσικός.

Η Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Ομίλου

Δρ. Λιτσάρδου Μαρία, Φιλόλογος