Σχολικό Δεκατιανό

Λάβαμε από την Δήμο Νέας Σμύρνης την παρακάτω ανακοίνωση

“Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης με την παρούσα επιστολή σας εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στο έργο σας. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σχολική Κοινωνική Υπηρεσία στα πλαίσια της συνεργασίας της με τις σχολικές μονάδες, επιχειρεί στην πολύπλευρη ενίσχυση και ψυχοκοινωνική στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους.

Στα πλαίσια αυτά και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης των μαθητών, που λόγω της οικονομικής κρίσης οι οικογένειες τους αδυνατούν να καλύψουν τη δαπάνη του δεκατιανού στο σχολείο, σας ενημερώνουμε ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις ένταξης δικαιούχων στις δομές και τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής σύμφωνα με την 37/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και βάσει αυτών, δύναται η ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα «Σχολικό Δεκατιανό»         για την κάλυψη του δεκατιανού γεύματος από τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 2ος όροφος ? 2132025882, για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων. Προς διευκόλυνση των κηδεμόνων, σας επισυνάπτουμε την αίτηση του προγράμματος. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στο e-mail: skyns@neasmyrni.gr .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

— Με εκτίμηση, Σχολική Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Νέας Σμύρνης Στέλιος Ανδρόνικος Κοινωνικός Λειτουργός Νεκτάρ Τουμανιάν Ψυχολόγος Msc —— Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης Ελ.Βενιζέλου 18, 2ος όροφος, ΤΚ 17121, τηλ. 2132025882, fax: 2132025972, email: kpns@neasmyrni.gr