Χάλκινο μετάλλιο σε μαθητή – απόφοιτό μας στην Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2021

Ο Δημήτρης Εμμανουήλ, απόφοιτός μας πλέον, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 62η Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2021 (https://www.imo-official.org/team_r.aspx?code=HEL&year=2021). 

Για τον Δημήτρη Εμμανουήλ αυτό αποτελεί το δεύτερό του διεθνές ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς και πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Ο μαθητής μας έχει κατακτήσει πολλές φορές χρυσά μετάλλια στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών, αλλά και παλαιότερα σε διεθνείς ολυμπιάδες. Συμμετείχε στους Ομίλους Μαθηματικών του σχολείου (Γυμνασίου και Λυκείου) και με την εμπειρία του αποτέλεσε πρότυπο για τους συμμαθητές του, για την επιμονή του, τη σκληρή του εργασία και το συνεργατικό του πνεύμα.

Δημήτρη, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνεις ως ιδιαίτερα ταλαντούχος στα μαθηματικά φοιτητής, που πάντα εργάζεσαι σκληρά και με συνέπεια!

Συγχαρητήρια και στους καθηγητές/τριες του και ιδιαίτερα στον Υποδιευθυντή κ. Χασάπη που στον Όμιλο των Μαθηματικών επί σειρά ετών διδάσκει προχωρημένα θέματα Μαθηματικών στους μαθητές του και τους εμπνέει την αγάπη για τα Μαθηματικά.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης