Επιτυχίες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας 2021

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου της Σχολής μας Δημήτριο Μπαλάτο, Εριφύλλη Προυσαλίδη και Ανδρέα Τσουβαλά για την επίδοσή τους στους δυο γύρους του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας (οργάνωση Ένωση Ελλήνων Χημικών)!!!

Ο Δημήτρης και η Εριφύλλη, αφού προκρίθηκαν με την επίδοσή που πέτυχαν στον Α΄ γύρο (347 συμμετέχοντες), διαγωνίστηκαν την Κυριακή 23/5/2021 στο Β΄ γύρο του διαγωνισμού, κατατάχτηκαν στην πρώτη 8άδα και κέρδισαν έτσι μια θέση στην ομάδα των μαθητών/ριών που θα εκπαιδευτεί στο Τμήμα Χημείας του Ε.Κ.Π.Α., ώστε να συμμετάσχει στην 53η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Χημείας του Τόκιο! Επιλαχών στην ίδια ομάδα θα είναι και ο Ανδρέας!

Συγχαρητήρια, επίσης, στον Μιχαήλ Πέππα (μαθητή Γ΄ Λυκείου) και τον Ιωάννη Φανίδη (μαθητή Β΄ Λυκείου) για την επίδοσή τους στον Α΄ γύρο του ίδιου διαγωνισμού!

Πολλά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Α΄ τάξης του Λυκείου μας Ελπίδα Μπέση, που στον ίδιο διαγωνισμό κατετάγη 1η (391 συμμετέχοντες)!!!

Τέλος συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους Δρ. Μακεδόνα Χριστόδουλο και Δρ. Αγγελίδου Χρύσα για την προτοιμασία των μαθητών/τριών.

Ο Διευθυντής