Αποτελέσματα Σχολικού Συμβουλίου 1/10/2020

Σήμερα διεξήχθη Σχολικό Συμβούλιο με θέμα “Συζήτηση για τα αιτήματα της κατάληψης του Προτύπου Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και εξεύρεση τρόπων επίλυσής τους”. Στην συζήτηση παρέστη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Συρίγος, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Σύμβουλος Εκπαιδευτικής ευθύνης Δρ. Λέλλα Λυμπεροπούλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και εκπρόσωποι των μαθητών. Από την συζήτηση προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα :

Ο κ. Συρίγος έδωσε την λύση της μετάθεσης προς τα πάνω του ωραρίου της μίας καθαρίστριας κ. Δ. Ε. ώστε στο συγκρότημα την πρωϊνή ζώνη  να υπάρχουν τρεις καθαρίστριες για να μπορούν να καθαρίζονται περισσότερες αίθουσες την ώρα λειτουργίας του Σχολείου. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Οι μαθητές δεσμεύθηκαν ότι θα λήξουν την κατάληψη. Επομένως από αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά. Ήδη οι καθαρίστριες εργάζονται για τον καθαρισμό.

Προετοιμάζοντας την τηλεκπαίδευση χθες το βράδυ αργά εστάλη σε όλους τους μαθητές/μαθήτριες μας, στα email τους του Σχολικού Δικτύου  πίνακας με τις διευθύνσεις των προσωπικών δωματίων Webex όλων των καθηγητών/καθηγητριών του σχολείου. Επικολλώντας τον σύνδεσμο αυτόν σε έναν φυλλομετρητή μπορούν να συνδεθούν με τον καθηγητή/τρια όταν κάνει τηλεκπαίδευση. Παρακαλούμε τους μαθητές/τριες να ελέγξουν τα emails τους του Σχολικού Δικτύου. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος παρακαλώ αύριο να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ελπίζουμε σε καμία περίπτωση να μην μας χρειαστεί η διαδικασία αυτή στο μέλλον, αλλά καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι.

Αύριο θα ισχύσει το πρόγραμμα της Παρασκευής που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα.

Ο Διευθυντής