Αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα – Πειραματικά για το σχολικό έτος 2020-2021

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το Σχολικό έτος 2020-2021. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι από 12 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2020.

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης πατείστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε εδώ και εδώ

Προσοχή! Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που ενδιαφέρονται να εισαχθούν τα παιδιά τους σε Πρότυπο Σχολείο οφείλουν να προσκομίσουν στο σχολείο ή να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του σχολείου τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι 19 Ιουνίου 2020. Λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων το σχολείο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα είναι ανοιχτό για το κοινό από 13.30 – 14.30 και την Τρίτη, Πέμπτη από 09:00 – 14.30. Σε περίπτωση που αποστείλετε τα δικαιολογητικά για μαθητές/μαθήτριες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες με email θα σας αποστείλουμε, απαντώντας στο email σας, τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρισης των εγγράφων σας. Αν εντός 24 ωρών από την αποστολή των δικαιολογητικών δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό email παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Το Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης διαθέτει για το Σχολικό έτος 2020 – 2021 3 (τρείς) θέσεις προς πλήρωση για την Α Λυκείου. Σε περίπτωση δημιουργίας περισσοτέρων κενών θέσεων, λόγω αποχώρησης μαθητών του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής, οι νέες κενές θέσεις πληρώνονται αμέσως από τον κατάλογο των συμμετεχόντων στις εξετάσεις.

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου του Υ.ΠΑΙ.Θ. όπου αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Διευθυντής