Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σας καλωσορίζει στην τέταρτη χρονιά της δράσης, η οποία προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο. Σεπτέμβρη μήνα ανακαλύπτουμε τις αρετές του «ελαφρού θεάτρου», παρακολουθώντας μια παράσταση που συνδυάζει την επιθεώρηση  με στοιχεία vaudeville και ενώνει τη μεγάλη οθόνη με τη θεατρική σκηνή σε ένα κλασικό (και ανακαινισμένο μάλιστα) αθηναϊκό αναψυκτήριο.

Πρόκειται για το θεατρικό μιούζικαλ Το δικό μας Σινεμά που υπογράφουν και σκηνοθετούν οι Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου, η οποία ανεβαίνει στο Άλσος (Ευελπίδων 4, Πεδίο του Άρεως). Συσκηνοθετεί και υπογράφει όλες τις χορογραφίες ο Φωκάς Ευαγγελινός.

1.000 κοστούμια και 300 περούκες επί σκηνής, 24μελές μπαλέτο, 12μελής ζωντανή ορχήστρα συνοδεύει 37 από τα πιο γνωστά τραγούδια των κινηματογραφικών ταινιών της Φίνος Φιλμς, τα περισσότερα ερμηνευμένα από τη Δέσποινα Βανδή ζωντανεύουν στο θεατρικό σανίδι σκηνές από ταινίες που όλοι αγαπήσαμε. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν 17 αγαπημένοι ηθοποιοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Κατερίνα Λέχου, τον Κώστα Κόκλα, τον Μέμο Μπεγνή, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Γιώργο Χρανιώτη. Παίζουν επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Ελένη Γερασιμίδου και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

         

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στον κεντρικό εξώστη, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:45. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται και αποχωρούν από την παράσταση με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangelikipametheatro@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.