Αξιολόγηση της λειτουργίας του σχολείου μας από τους μαθητές/μαθήτριες

Αγαπητά παιδιά και αγαπητοί γονείς

Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας στο σχολείο ζητήσαμε από τους μαθητές/μαθήτριες μας να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων ανώνυμα με φόρμα Google.

Από το σύνολο των 270 μαθητών/μαθητριών μας ογδόντα πέντε (85) παιδιά απάντησαν στο ερωτηματολόγιο.

Για την αποτίμηση των απόψεων χρησιμοποιήθηκε μία κλίμακα συμφωνίας (Likert) με δυνατότητα σχολιασμού της απάντησης από όποιον/όποια το επιθυμούσε.

Πρόσβαση στις απαντήσεις έχει και καθηγητής/καθηγήτρια του σχολείου μας για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο. Η γνησιότητα των απαντήσεων διασφαλίστηκε από μοναδικό τετραψήφιο κωδικό που μοιράστηκε τυχαία στους μαθητές/μαθήτριες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. Ιδίως τα παιδιά της Γ Λυκείου που έκαναν τις προτάσεις τους για την βελτίωση του Σχολείου στην ερώτηση 9. Επίσης να ευχαριστήσω όσους τεκμηριωμένα έκαναν την κριτική τους συμπληρώνοντας το πεδίο του σχολιασμού.

Σας παραθέτω τα γραφήματα με τις απαντήσεις και υπόσχομαι ότι τα σχόλια σας θα τεθούν υπόψη του ΕΠΕΣ, του Υποδιευθυντή, και τoυ Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Ο Διευθυντής