Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης και στη φετινή τρίτη χρονιά αυτής της δράσης προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο. Η παράσταση που σας προτείνουμε έχει μυστήριο, αγωνία, ανατροπές: Θίγει το ευαίσθητο όσο και σημαντικό ζήτημα των ενδοοικογενειακών σχέσεων και αποκαλύπτει, με άλλοθι ένα οικογενειακό δείπνο, τον ανταγωνισμό και τις ακρότητες που τις χαρακτηρίζουν.

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση  Δείπνο θανάτου σε σκηνοθεσίαΔημήτρη Παραδείση, που ανεβαίνει στο Θέατρο Λύχνος (Χαλκιδικής 83,Γκάζι), με τον Σταμάτη Κακαβελάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιωμένο από τους Θάνο Καπρέλη, Κατερίνα Κλήμη, Πέτρο Μπένο, Τσώμου Αναστασία, Νάντια Μεχάνι Φωτακοπούλου.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια σας προτείνουμε την παράσταση αυτή, καθώς το θεατρικό κείμενο υπογράφει ένας δικός μας άνθρωπος: ο φιλόλογος και συγγραφέας Μιχάλης Μιχαλιός, υποδιευθυντής του Γυμνασίου της Σχολής, ο οποίος με το έργο αυτό μας συστήνεται και ως θεατρικός συγγραφέας.

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στην πλατεία του θεάτρου, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ το καθένα, για την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 20.30 το απόγευμα. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται και αποχωρούν από την παράσταση με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και τη Δευτέρα,  27 Μαΐου  2019, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνσηevangelikipametheatro@gmail.com . Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Επειδή η παράσταση παρουσιάζει μεγάλη πληρότητα, συνιστούμε οι κρατήσεις να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.