Η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Σχολείου στην τετράδα της Δ Αθήνας!

Το σχολείο μας συμμετέχει και διακρίνεται και αθλητικά!

Για κάθε μας αθλητική εμφάνιση στα αντίστοιχα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα που προκηρύχθηκαν από την Περιφέρεια Εκπαίδευσης αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριές μας για τη συνέπεια, το πάθος και το αθλητικό ήθος!

Συμμετείχαμε με ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών, μπάσκετ αγοριών, βόλεϊ αγοριών, βόλεϊ κοριτσιών, ομάδα αγωνισμάτων στίβου και θα ακολουθήσουν συμμετοχές και στην κολύμβηση.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ιδιαιτέρως την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μπάσκετ όπου έφτασε στους 4 της περιφέρειας Δ?Αθήνας.

Ενώ ξεκίνησε με στόχο μια αξιοπρεπή και μόνο συμμετοχή, μετεξελίχθηκε από την πρώτη προπόνηση μέχρι το τελευταίο της παιχνίδι σε μια συγκροτημένη ομάδα με υψηλούς στόχους. Μια ομάδα όπως την προτείνουν οι αρχές του αθλητισμού. Κάθε ένας παίχτης έπαιξε για όλους και όλοι έπαιξαν για τον ένα.

Να ευχηθούμε επίσης καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στον Ίωνα Μεριχωβίτη όπου με τον δυναμισμό και το πείσμα του κατάφερε να προκριθεί στην β΄φάση των 100m στον Στίβο.

Αυτή την περίοδο συνεχίζουν τις προσπάθειές τους η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών μας και τα 2 κορίτσια μας στους αγώνες κολύμβησης. Ευχόμαστε το καλύτερο!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην Γυμνάστρια του Σχολείου κυρία
Ζωή Σαρίδου.

Ο Διευθυντής