Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ομίλου ρομποτικής του Γυμνασίου μας, κατέλαβαν την πρώτη θέση στους προκριματικούς αγώνες στο FLL GREECE

Λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου του Σχολείου μας και σας την παραθέτουμε.

Ο Διευθυντής

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ομίλου ρομποτικής του Γυμνασίου μας, συμμετείχαν και κατέλαβαν την πρώτη θέση στους προκριματικούς αγώνες στο διαγωνισμό της FIRST LEGO LEAGUE GREECE.

Ως αποτέλεσμα αυτής της διάκρισης είναι να προσκληθεί η ομάδα να συμμετάσχει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού της FLL που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 16-17 Μαρτίου 2019. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των εκπαιδευτικών προσπαθειών που γίνονται στο Γυμνάσιο.

Επειδή όμως το κόστος για την συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλο, όπως επίσης και τα υλικά που χρειάζονται στο εργαστήριο, απευθυνόμαστε σε όλους τους γονείς και όχι μόνο στους γονείς των παιδιών του συγκεκριμένου Ομίλου και παρακαλούμε για την συνδρομή τους, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα συμμετοχής της ομάδας.

Όσοι έχετε την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης ή θα μπορούσατε να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. επικοινωνία με χορηγό εταιρεία), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατόν με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου. 

Ιστοσελίδα συλλόγου: https://evaggeliki.wordpress.com
 
Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης”