Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

  • Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ04 σε Δειγματική Διδασκαλία Φυσικής Α΄ Λυκείου

Η Δειγματική Διδασκαλία με θέμα «Μετρήσεις, επεξεργασία δεδομένων: Αβεβαιότητα (σφάλμα) μέτρησης, Σημαντικά ψηφία, στρογγυλοποίηση,  Γραφικές παραστάσεις,  που έχει την 16936/26-10-2016 έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, θα πραγματοποιηθεί στο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό  του σχολείου Δρ. Χρήστο Φανίδη, την Παρασκευή 4-11-2016 και ώρα 11.45 (5η διδακτική ώρα).Διαβάστε εδώ την πρόσκληση του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων της Διεύθυνσης Δ΄Αθήνας.

Το σεμινάριο 36 ωρών Τ.Π.Ε. Μαθηματικών Δ΄Αθήνας διοργάνωσε κατά το σχολικό έτος 2015-16 ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Δ΄Αθήνας Κώστας Γαβρίλης και το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με το Μαθηματικό Σωτήρη Χασάπη.

Σειρά βίντεο των συναντήσεων εδώ ( https://www.youtube.com/watch?v=HHnzyWvSYwc)

Την Τετάρτη, 3/10/2016, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας η Υποδειγματική Διδασκαλία ενός μαθήματος Φυσικής από τον καθηγητή κ. Βασίλειο Ορφανόπουλο, ο οποίος είχε προετοιμάσει την εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο ειδικότητας ΠΕ04 κ. Παρασκευά Γιαλούρη.