Αποφοίτηση 2016 ? Φωτογραφίες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
   ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Νέα Σμύρνη, 14 Σεπτεμβρίου 2016
Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,
Μετά από αίτημα αρκετών γονέων, σας ενημερώνουμε ότι οι περίπου 2.500 φωτογραφίες της Αποφοίτησης «ανέβηκαν» εκ νέου στο διαδίκτυο και θα είναι διαθέσιμες μέσω wetransfer στους παρακάτω νέους συνδέσμους από σήμερα και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016. Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες διαδικτυακά:
?    590 Φωτογραφίες από τις εναρκτήριες ομιλίες, στον σύνδεσμο:  https://we.tl/EBwsNB3dMX  ( μέγεθος 4,7GB / εκτιμώμενος χρόνος λήψης 5h)
? 1.066 Φωτογραφίες από την απονομή των τιμητικών διπλωμάτων, στον σύνδεσμο:  https://we.tl/nP53KRZi31  ( μέγεθος 3,8GB / εκτιμώμενος χρόνος λήψης 4h)
?    349 Φωτογραφίες (ατομικές) από την απονομή των τιμητικών διπλωμάτων, στον σύνδεσμο:  https://we.tl/qbjsvIEElV ( μέγεθος 3,9GB / εκτιμώμενος χρόνος λήψης 4h)
?    500 Φωτογραφίες με τις οικογένειες, τις παρέες, και τους καθηγητές, στον σύνδεσμο:  https://we.tl/WHh6faOlRA  ( μέγεθος 2GB / εκτιμώμενος χρόνος λήψης 2h)
Οδηγίες για την ορθή λήψη των φωτογραφιών:
Αρχικά ανοίξτε τον σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει ή αντιγράψτε τον και επικολλήστε τον στη γραμμή εντολών του περιηγητή που χρησιμοποιείτε.
Θα οδηγηθείτε αυτόματα στην κεντρική σελίδα του www.wetransfer.com όπου θα εμφανιστεί το όνομα και το μέγεθος του αντίστοιχου αρχείου (το αρχείο θα είναι σε μορφή zip).
Επιλέξτε «download» και θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία λήψης. Ταυτόχρονα θα εμφανιστεί και ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της λήψης (ο χρόνος αυτός εξαρτάται από τον τύπο και την ταχύτητα σύνδεσής σας στο διαδίκτυο). ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η διαδικασία αυτή δεν πρέπει να διακοπεί και το αρχείο θα πρέπει να ληφθεί αυτούσιο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία από την αρχή.
Με την ολοκλήρωση της λήψης, εντοπίστε το αποθηκευμένο αρχείο στον δίσκο σας και επιλέξτε «αποσυμπίεση εδώ / extract to here».
Οι φωτογραφίες σας τώρα είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας.
Επαναλάβατε τη διαδικασία και με τους άλλους συνδέσμους που σας ενδιαφέρουν.
Υπενθυμίζουμε ότι τα βίντεο με τις ομιλίες και τις απονομές των τιμητικών διπλωμάτων στους αποφοίτους του 2016 έχουν αναρτηθεί στις παρακάτω διευθύνσεις:
Ομιλίες   https://youtu.be/gc4YgSMyW2Q
Απονομές   https://youtu.be/ptneLGoUSIY
Δεδομένου ότι δεν μας έχουν δηλώσει τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις αρκετοί γονείς και μαθητές, παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό εάν γνωρίζετε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε όλοι να μπορέσουν να δουν και να επιλέξουν τις φωτογραφίες τους. Επιπλέον, σε περίπτωση τεχνικής δυσκολίας ή αδυναμίας λήψης των φωτογραφιών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αντώνη Νασιμπιάν στο 6947888374 ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΣΓΚ προκειμένου να δρομολογήσουμε άλλο τρόπο ανάκτησης των φωτογραφιών.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΣΓΚ