Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης πάει θέατρο ??

Στο πλαίσιο της νέας δράσης της, η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, Γυμνάσιο και Λύκειο, προσφέρει τη δυνατότητα στο μαθητικό της δυναμικό, στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, σε απόφοιτους της και σε καθηγητές  να παρακολουθούν, κάθε μήνα, μία επιλεγμένη θεατρική παράσταση, με μειωμένη τιμή εισιτηρίου.

Φέτος το Θέατρο τιμά τον Γουίλλιαμ Σαίξπηρ, καθώς συμπληρώνονται 400 χρόνια από τον θάνατό του. Ως πρώτη παράσταση λοιπόν, επιλέχτηκε ο Άμλετ, σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα, που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Σχολή εξασφάλισε 40 εισιτήρια, στην πλατεία του θεάτρου, στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 07.00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση evangeliki.school@gmail.com, ως τις 30 Νοεμβρίου 2016. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, καθώς και τον αριθμό εισιτηρίων, που επιθυμούν να κρατήσουν. Τα χρήματα μπορούν να παραδίδονται ως την ίδια ημερομηνία, από γονείς ή μαθητές, στο γραφείο του Πρότυπου Λυκείου  της Σχολής.

Η δράση αυτή στοχεύει στη δημιουργία άτυπης κι ανοιχτής κοινότητας μάθησης, που βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες δημιουργικής γνώσης, ενισχύοντας παράλληλα τη θεατρική τους παιδεία. Παράλληλα, η Σχολή επιχειρεί  άνοιγμα στην κοινωνία: διαλέγεται με την πολιτισμική δημιουργία της πόλης, ενημερώνει τα μέλη της για την αθηναϊκή θεατρική επικαιρότητα, εξοικειώνει τους μαθητές της με αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου.