Δράση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής και την υποστήριξη της εκπαιδευτικού κας Αργύρη Παναγιώτας, Μαθηματικό του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης,  οργανώνουν τέσσερεις ενημερωτικές και επιμορφωτικές  συναντήσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου γονείς και μαθητές ενημερώνονται από ειδικούς, διασταυρώνουν τις απόψεις τους και εμπλέκονται βιωματικά σε ειδικά εργαστήρια.

Όλες οι συναντήσεις θα διεξαχθούν Κυριακές 17:30-21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής, Λέσβου 4, Ν.Σμύρνη, στον 1ο όροφο.

Για λεπτομέρειες διαβάστε τα συνημμένα αρχεία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για τις επόμενες συναντήσεις της ίδιας δράσης.

Σας περιμένουμε στην 1η συνάντηση, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, ώρα 17.30

  • Εισηγητής: Νίκος Αντ. Δεμερτζής, διευθυντής 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συγγραφέας του βιβλίου «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ?στο πέρασμα της εφηβείας ?στο διάβα της ζωής», το οποίο ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σαββάλας, κατά τη διάρκεια της θητείας του εισηγητή (2008-2011), ως υπεύθυνου του Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Ευαγγελικής Σχολής.

«ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ? ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΝΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ»

  • Εισηγήτρια: Άννα Ντούμα, Επαγγελματικός Σύμβουλος, CV Excellence

«ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ».

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης