2η επιμορφωτική συνάντηση για τις καριέρες Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανολογίας και Μαθηματικών (Science, Technology, Engineering, Mathematics ? STEM careers)

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής, Λέσβου 4, Ν.Σμύρνη, στον 1ο όροφο,θα πραγματοποιηθεί η 2η επιμορφωτική συνάντηση για τις καριέρες Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανολογίας και Μαθηματικών (Science, Technology, Engineering, Mathematics ? STEM careers), που στοχεύει στη γνωριμία με επαγγέλματα, σχολές και σπουδές θετικής κατεύθυνσης και υγείας.Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και σε γονείς μαθητών.

Προσκεκλημένοι σε αυτή τη συνάντηση πανεπιστημιακοί καθηγητές, επιστήμονες και ερευνητές θα παρουσιάσουν σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες σχετικές με την επιστήμη τους, τις σπουδές που ακολούθησαν και πληροφορίες για τις σχολές όπου φοίτησαν ή διδάσκουν. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση.

Η δράση αυτή υποστηρίζεται από την εκπαιδευτικό κα Αργύρη Παναγιώτα, Μαθηματικό του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής καθώς και το Σύνδεσμο αποφοίτων.

Να σημειωθεί ότι η δράση εντάσσεται στο STEM Alliance. Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και άλλες πληροφορίες για την εκδήλωση (προσκεκλημένοι επιστήμονες)  .

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για τις επόμενες συναντήσεις της ίδιας δράσης.