Β φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι δόθηκαν οδηγίες για την Β Φάση των Ηλεκτρονικών Εγγραφών. Αφορά μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν εγγραφεί ή που επιθυμούν να αλλάξουν ομάδα προσανατολισμού.

Σημαντικές Ημερομηνίες σύμφωνα με την εγκύκλιο:

“Β’ Φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών-Δηλώσεων Προτίμησης στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή E-εγγραφές

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής ? Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).

Δυνατότητα Τροποποίησης – Διαγραφής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής ? Δήλωσης Προτίμησης

Οι μαθητές/τριες που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης κατά την Α’ περίοδο εγγραφών (14-05-2018 έως 06-06-2018) και έχουν κατανεμηθεί από την Α’ φάση μπορούν να τροποποιήσουν την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής ? Δήλωση Προτίμησης μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΕΠΑ.Λ., Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούν κατά τη δεύτερη περίοδο εγγραφών (25-06-2018 έως 29-06-2018) να απευθύνονται στον/ην διευθυντή/ντρια του σχολείου, όπου έχουν υποβάλει αίτηση, για να διαγράψει την αίτησή τους ώστε να υποβάλουν νέα.”

Παραθέτουμε την σχετική εγκύκλιο

B fasi eggrafon 102915 e eggrafes

Μέχρι στιγμής (24/6/2018) δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα από εμάς για να ελέγξουμε τις ήδη υπάρχουσες εγγραφές.

Ο Διευθυντής