Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

11

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης καλωσορίζει τους γονείς, τους μαθητές και τους αποφοίτους της στη δεύτερη χρονιάαυτής της δράσης. Για τον φετινό Σεπτέμβριο η Ευαγγελική Σχολή πάει Ηρώδειο και απολαμβάνει μια παράσταση- υπερθέαμα από τα διεθνώς φημισμένα ρώσικα μπαλέτα Μπολσόι.

Πρόκειται για ένα επετειακό αφιέρωμα στον σπουδαίο χορευτή, δάσκαλο και χορογράφο Μιχαήλ Λαβρόφσκι, ο οποίος εμφανίζεται στη σκηνή του Ηρωδείου, για πρώτη φορά, ύστερα από τριάντα χρόνια. Στην παράσταση, που αποτελείται από ιστορικές χορογραφίες, όπως ο Καζανόβας, η Ρωσίδα Μπαλαρίνα, το Νιζίνσκι, ο Σπάρτακος και ο Δον Κιχώτης, καθώς και το Αμόκ, τελευταία χορογραφία του μεγάλου δασκάλου, πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος χορευτής Ιβάν Βασίλιεφ.

Η Σχολή εξασφάλισε σαράντα εισιτήρια, στο Άνω Διάζωμα στην προνομιακή τιμή των 28 ευρώ (στην τιμή αυτή πωλείται μόνον το παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο) για την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangeliki.school@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας και τον αριθμό εισιτηρίων μαθητών / ενηλίκων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα. Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής ή στα γραφεία του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Καθώς το έργο ανεβαίνει μόνο για δύο παραστάσεις, θα παρακαλούσαμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων όσο πιο άμεσα γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.