Χρηματική βράβευση επιτυχόντων στις Πανελλαδικές 2020,21,22 από το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Σμύρνης:

Αγαπητέ Απόφοιτε και πλέον Φοιτητή,

Θέλουμε καταρχάς να σε συγχαρούμε για την επιτυχία σου στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (για τα έτη 2020,2021,2022). οι κόποι σου ανταμείβονται επιτέλους και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σου ταξίδι που ξεκινάς.
Στο πλαίσιο αυτό, (και με την προϋπόθεση ότι έχεις πετύχει την εισαγωγή σου σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας) θέλουμε να σε προσκαλέσουμε το Σάββατο  8  Απριλίου 2023 και ώρα 11 π.μ στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, στην τελετή βράβευσης όλων των επιτυχόντων μαθητών της πόλης μας, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Κάθε μαθητής θα λάβει έναν τιμητικό Έπαινο και ένα αναμνηστικό δώρο, ως ανταμοιβή των κόπων του και της επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Για να δηλώσεις συμμετοχή στην βράβευση και την συμμετοχή σου στην εκδήλωση, συμπλήρωσε τη φόρμα στο link  που επισυνάπτεται :

https://forms.gle/gnTNbcnnB66JteNSA

Σε έμπρακτη επιβράβευση της επιτυχίας των μαθητών, θεωρούμε καθήκον μας την βράβευση του πρώτου αριστούχου μαθητή σε κάθε Λύκειο της πόλης μας, σύμφωνα με τον  βαθμό εισαγωγής (μόρια)  που έχει πετύχει. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι των πρώτων θα λάβουν από ένα tablet, προσφορά του Δήμου Νέας Σμύρνης σε αναγνώριση των κόπων τους.  Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από τους Διευθυντές των Λυκείων τους, ωστόσο πρέπει να δηλώσουν ότι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και την απονομή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση που επισυνάπτεται:

neagenia.dns@gmail.com

Να επισημανθεί ακόμη ότι, στο νέο αυτό ξεκίνημα, ο Δήμος Νέας Σμύρνης βρίσκεται δίπλα σε φοιτητές που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα εκτός Αθηνών,  με το πρόγραμμα/Επιβράβευσης Αριστούχων, δίνοντας διατακτικές επιταγές για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών. Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος αυτού και την υποβολή αίτησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα στο link που επισυνάπτεται :

https://forms.gle/ug59yHKTq8cJ23mHA

μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ( τα οποία αναφέρονται  μέσα στην φόρμα) έως και  10 Μαρτίου 2023

Από τον   Δήμαρχο  κ. Σταύρο Τζουλάκη, εκ μέρους του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συγχαίρουμε  και πάλι για την επιτυχία σου, σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και ανυπομονούμε να σε δούμε από κοντά, στις 8 Απριλίου 2023 και ώρα 11 π.μ, στην ειδική τελετή που θα  πραγματοποιηθεί στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.¨

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΠ                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ                                                          ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ