Evaggeliki School Festival 2023!!!

Το Evaggeliki School Festival 2023 είναι γεγονός!

EVAGGELIKI SCHOOL FESTIVAL – APRIL 8th, 2023

Το Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ που αγαπήσατε και έγινε θεσμός, είναι πραγματικότητα για μια ακόμη χρονιά!

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν! ΕΣΕΙΣ είστε μέσα;

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή του συγκροτήματός σας στην εκδήλωση «Evaggeliki School Festival 2023» (ESF2023), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Απριλίου 2023, στο χώρο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, στη Νέα Σμύρνη.:

https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSc_uiVLt20kHaZ-RdyOC-vwZXft9cyT–Ar86UNDywbS7yGvw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Λεπτομέρειες Διοργάνωσης:

– Η ώρα εμφάνισης κάθε συγκροτήματος στη διάρκεια της Εκδήλωσης βρίσκεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Επιτροπής Διοργάνωσης (Ε.Δ.). Τα συγκροτήματα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα να εμφανιστούν οποιαδήποτε ώρα από τις 18:00 έως τις 24:00 της 8ης Απριλίου 2023. Ταυτόχρονα τα συγκροτήματα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο soundcheck νωρίτερα την ίδια μέρα, μεταξύ 12:00 και 17:00. Το πρόγραμμα του soundcheck αποτελεί αρμοδιότητα της Ε.Δ..

– Ο χρόνος συμμετοχής κάθε συγκροτήματος στη διάρκεια της βραδιάς κυμαίνεται αυστηρά μεταξύ 20 και 25 λεπτών της ώρας, πράγμα που καθορίζεται αποκλειστικά από την Ε.Δ..

Τα συγκροτήματα που θα επιλεγούν καθώς και ο καθορισμένος χρόνος εμφάνισής τους, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 14/2/2023.

– Τα ακριβή προγράμματα του soundchek και της Διοργάνωσης ανακοινώνονται 1 εβδομάδα πριν το LIVE, με ευθύνη της Ε.Δ.. Τα προγράμματα δεν υπόκεινται εύκολα σε τροποποίηση, για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να είστε βέβαιοι για τη διαθεσιμότητά του συγκροτήματός σας κατά τις παραπάνω ώρες.

– Η αποστολή της παρούσας δήλωσης συνιστά απλώς αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν αποτελεί δέσμευση συμμετοχής του συγκροτήματος για την Ε.Δ. η οποία είναι αποκλειστικά αρμόδια για την τελική επιλογή των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν.

– Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων συγκροτημάτων, θα προτιμηθούν κατ? αρχήν, στη διαδικασία επιλογής, τα συγκροτήματα των οποίων οι δηλώσεις είναι πλήρεις και εμπρόθεσμες. Η λήξη της προθεσμίας δήλωσης είναι η 31/1/2023.

– Στο πλαίσιο της αξιολόγησης, όλα τα συγκροτήματα θα πρέπει να βρίσκονται σε θέση να καταθέσουν υλικό της δουλειάς τους (video demo) στην Ε.Δ..

– Με την υποβολή της Δήλωσης, συναινείτε στην επεξεργασία των στοιχείων σας από την Ε.Δ..

Περιμένουμε τις Δηλώσεις σας!

Το ESF2023 θα είναι σύντομα κοντά σας!

Από την Επιτροπή Διοργάνωσης