Φιλανθρωπική Δράση Συνδέσμου Αποφοίτων

Λέσβου 4, Νέα Σμύρνη

04/12/2022

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής,

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (ΣΑΕΣΣ) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε κι εσείς σε μία από τις κοινωνικές δράσεις που διοργανώνει.

Με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρίσκονται αρκετοί συνάνθρωποί μας, εξαιτίας της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, σκοπεύουμε να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία στη συνέχεια θα διαθέσουμε στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σε αυτή την προσπάθεια θα επιθυμούσαμε, για μια ακόμα φορά, η οικογένεια της Ευαγγελικής Σχολής να είναι ενωμένη και όλα τα μέλη της να συνδράμουν με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό της επιλογής τους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα θέλαμε την υποστήριξή σας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Είναι σημαντικό για εμάς να εμπλακούν όσο περισσότερα άτομα γίνεται προσφέροντας μικρότερα ποσά, παρά να συμμετέχουν λίγοι δίνοντας περισσότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και εξαιτίας δυσκολιών αποθήκευσης και συντήρησης των συλλεχθέντων αγαθών, προτείνουμε τη συλλογή χρημάτων μέσω των πενταμελών συμβουλίων κάθε τμήματος. Ως καταληκτική ημερομηνία συλλογής χρημάτων ορίζεται η Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

Στη συνέχεια, η αρμόδια επιτροπή του ΣΑΕΣΣ θα πραγματοποιήσει αγορές με το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί. Επιπλέον, εξετάζεται και η συνεργασία με μεγάλο όμιλο super market για την εξασφάλιση μεγαλύτερης ποσότητας αγαθών.

Ο συντονισμός της δράσης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την καθηγήτρια του Λυκείου κα Ιωάννα Ψευτογιάννη.

Αναμένουμε με αισιοδοξία τη συμμετοχή όλων σας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία!

Η αρμόδια επιτροπή,

Δ. Μοϊάνος (Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΑΕΣΣ)

Δ. Λιοτσάκη (Μέλος ΣΑΕΣΣ)

Ε. Καλογιαννίδου (Μέλος ΣΑΕΣΣ)