Βράβευση μαθήτριας του σχολείου μας στον 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης ?Γρηγόρης Πεντζίκης?

Η μαθήτρια του Β3 Παναγιώτα (Νάγια) Λύρα βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο για το πεζογράφημα «Ο δάσκαλος» και με το 2ο βραβείο για το ποίημα «Το γλέντι», στον 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης ?Γρηγόρης Πεντζίκης? 2021-22, που διοργανώνεται από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Εκπαιδευτικός Κύκλος» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) και υλοποιείται με την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Η μαθήτρια Παναγιώτα (Νάγια) Λύρα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται στον παραπάνω διαγωνισμό (στον 9ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης ?Γρηγόρης Πεντζίκης? το σχολικό έτος 2020-21 είχε βραβευτεί με το 1ο βραβείο και στις δύο κατηγορίες, δηλαδή και στην κατηγορία του εφηβικού διηγήματος και στην κατηγορία του εφηβικού ποιήματος).

Η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας γίνεται στο πλαίσιο της δράσης που εκπονούν οι φιλόλογοι του σχολείου κ. Θώδης Γιώργος και κ. Καρίμαλη Λία.

Για την ημερομηνία και ώρα της απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ