Επιμορφωτική ενημέρωση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και στη χρήση απινιδωτή για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Στις 09 Μαρτίου 2022 στο πλαίσιο μια σειράς δράσεων στο αντικείμενο των Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ενημέρωση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και στη χρήση απινιδωτή για όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Την ενημέρωση, με εξαίρετο τρόπο, πραγματοποίησε η Προϊσταμένη Γραφείου Εκπαίδευσης & Βιβλιοθήκης και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, κ. Μαρία Μεϊδάνη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Για την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων αλλά και των μαθητών / μαθητριών του σχολείου μας, έχουν προγραμματιστεί ακόμη δύο συναντήσεις-webinar την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 και την Κυριακή 10 Απριλίου ΩΡΑ 18:00 - 21:30, από τον Ελληνικό Ανθρωπιστικό Σύλλογο KIDS SAVE LIVES ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. 
Η δράση πραγματοποιείται σε κοινή συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γυμνασίου και Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Στόχος των δράσεων, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Αλεξοπούλου Σοφίας και κ. Σάρλα Γιώργου, είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας των μαθητών /μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών, στην πρόληψη και αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Ο Διευθυντής
Χ. Δ. Φανίδης