Διάκριση Μαθητή μας

Το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε ο υβριδικός μαραθώνιος καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. με 270 συμμετέχοντες, ομάδων και startups από όλη την Ελλάδα, καθώς και μεμονωμένων συμμετεχόντων. Συμμετείχαν startup εταιρείες, προγραμματιστές, ερευνητές, ομάδες φοιτητών από πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, επαγγελματίες, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων.
Οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν τις εφαρμογές και τις προτάσεις τους μέσα σε 24 ώρες και την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου παρουσίασαν τα αποτελέσματά τους. Συνολικά παρουσίασαν 17 ομάδες, κάποιες από τις οποίες δημιουργήθηκαν και κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου και 6 από αυτές διακρίθηκαν.
Την 3η θέση, χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ από την OTS SA και Microsoft Azure Pass διάρκειας 1 έτους  κέρδισε ο Σπύρος Χατζηαργυρός, ο οποίος πρότεινε μία ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Whisteblowing για τους Δήμους, με τίτλο ?Μιλάω στον Δήμο μου?:  Μια  πλατφόρμα Κοινωνικής Δραστηριοποίησης για την προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου, από δολιοφθορές και  φυσικές καταστροφές.
Συγχαρητήρια στο μαθητή Χατζηαργυρό Σπύρο του Α3 τμήματος του Προτύπου Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για εξαιρετικά σημαντική διάκριση στον διαγωνισμό, που είχε υψηλες απαιτήσεις!!
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ
Ο Διευθυντής
Φανίδης Χρήστος