Βράβευση ομάδας του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής στον 7ο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα “Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι”

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 έγινε στο γραφείο του Διευθυντή του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης η απονομή των βραβείων των μαθητών του σχολείου που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2020-2021 στον 7ο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι» που διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του ΥΠΑΙΘ και το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος.

Οι μαθητές Ελισσάβετ Καλογιαννίδου, Σπυρίδων Κανταρτζής και Χρήστος Κολιοθωμάς διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους με το καλλιτεχνικό βίντεο με τίτλο «Έστω και διά ολίγα λεπτά ευρέθησαν ελεύθεροι. Μαρσέλ Νατζαρί». Αξίζει να σημειωθεί η φιλική συμμετοχή του μαθητή Εμμανουήλ-Γεωργίου Πανσίνη-Καραχάλιου στη σύνθεση και εκτέλεση της αυθεντικής μουσικής επένδυσης του βίντεο.

Επιβλέπουσα καθηγήτρια της προετοιμασίας και συμμετοχής των μαθητών στον διαγωνισμό ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου Δρ. Ειρήνη Αρναούτη.