Εκδήλωση Αποφοίτησης Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης 2021

Μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, προς τιμήν των τελειόφοιτων μαθητών του σχολείου μας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμες πανεπιστημιακές σχολές εκπληρώνοντας το όνειρό τους και κάνοντας υπερήφανους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε επίσης αριστείο του «Καθηγητού Μάκη Τσαπόγα» στην μαθήτρια Σπαϊδιώτη Βασιλεία, η οποία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2020, είχε την υψηλότερη επίδοση ανάμεσα στους συμμαθητές/τριες της, συγκεντρώνοντας 19.200 μόρια.

Τιμώμενος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γιάννης Ματσίνος, απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Ο κ. Ματσίνος  είναι σήμερα καθηγητής Διαχείρισης Οικοσυστημάτων του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). Ο κ. Ματσίνος έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο ΕΚΠΑ. Οι μεταπτυχιακές του σπουδές έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Tennessee των Η.Π.Α. από το οποίο έλαβε, με υποτροφία, το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στα Βιομαθηματικά αλλά και το Διδακτορικό του στη Θεωρητική Οικολογία.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό: εκ μέρους του ΕΠ.Ε.Σ. το μέλος του ΕΠ.Ε. Σ. η Δρ. Ασημίνα Κοντογεωργίου, σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου, ο Διευθυντής του Προτύπου Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Δρ. Χρ. Φανίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γ. Καζαντζόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης κ. Τ. Τσάτσος, ο τιμώμενος προσκεκλημένος καθηγητής κ. Γ. Ματσίνος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ν. Σμύρνης κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Ι. Φωστηρόπουλος και το μέλος της Σχολικής Επιτροπής κα. Δρόλια.