Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές 2023

Ενημερωθείτε από το παρακάτω έγγραφο για τα εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές 2023

ΕΞΕ - 55224 - 2023 - Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων έτους 2023

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

 

Βράβευση μαθήτριας του σχολείου μας στον 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης”

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 έγινε η τελετή βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στο 10ο λογοτεχνικό διαγωνισμό εφηβικού διηγήματος και ποίησης: “Γρηγόρης Πεντζίκης”, που διοργανώνεται από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Εκπαιδευτικός Κύκλος» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) και υλοποιείται με την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Η μαθήτρια του Γ3 Παναγιώτα (Νάγια) Λύρα βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο για το πεζογράφημα «Ο δάσκαλος» και με το 2ο βραβείο για το ποίημα «Το γλέντι», στον 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης” 2021-22,

Η μαθήτρια Παναγιώτα (Νάγια) Λύρα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται στον παραπάνω διαγωνισμό (στον 9ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης” το σχολικό έτος 2020-21 είχε βραβευτεί με το 1ο βραβείο και στις δύο κατηγορίες, δηλαδή και στην κατηγορία του εφηβικού διηγήματος και στην κατηγορία του εφηβικού ποιήματος).

Η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας γίνεται στο πλαίσιο της δράσης που εκπονούν οι φιλόλογοι του σχολείου κ. Θώδης Γιώργος και κ. Καρίμαλη Λία.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Δείτε τα  βραβευθέντα έργα:

Τα βραβευθέντα έργα

Επίσκεψη στη Βουλή

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου οι Όμιλοι Δημοσιογραφίας και Κινηματογράφου αλλά και άλλοι μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων. Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από την Ελένη Λάσκαρη, μέλος του επιστημονικού προσωπικού του Ιδρύματος της Βουλής στην αίθουσα της ολομέλειας αλλά και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου φιλοξενείται η έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά». Είδαν από κοντά σημαντικά έργα τέχνης και εκθέματα από την εποχή της Επανάστασης. Παράλληλα ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτιρίου αλλά και για τη λειτουργία του κοινοβουλίου.

 

 

 

“Σμύρνη Ιωνικό πυρίδροσον φως”. Τελετή βράβευσης για τον Διαγωνισμό Μνήμης και Δημιουργίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022  στις 19:30΄πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης η τελετή βράβευσης των μαθητών που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό Μνήμης και Δημιουργίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή :“Σμύρνη Ιωνικό πυρίδροσον φως”.  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα έργα των βραβευμένων και οι συμμετέχοντες μαθητές διάβασαν αποσπάσματά τους αλλά και σχολίασαν τις εικαστικές δημιουργίες τους. Η δημιουργικότητα, η φαντασία αλλά και η διεισδυτική ματιά στο παρελθόν χαρακτήρισαν το πλούσιο έργο των μαθητών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έργα και στιγμιότυπα από την εκδήλωση εδώ.

Επιπλέον μπορείτε να κατεβάσετε την συνοπτική παρουσίαση από εδώ και να την δείτε στην παρακάτω αυτόματη προβολή.

Εκπαιδευτική εκδρομή της Γ Λυκείου στην Θεσσαλονίκη τον 12/2022

Η προκήρυξη

Προκήρυξη πενθήμερης ΠΓΕΛ Ευαγγελικής_2022 2023

 

Το πρακτικό αποσφράγισης προσφορών

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2022 2023 Θεσσαλονίκη_s

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων Ιουνίου 2021 – 2022

Παραθέτουμε το πρόγραμμα των ενδοσχολικών εξετάσεων της περιόδου Ιουνίου 2021 όπως ορίστηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Πρόγραμμα Εξετάσεων 2022

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Εγκύκλιο για το μηχανογραφικό σχετικά με το 5% των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

Λάβαμε από το Υ.ΠΑΙ.Θ. την παρακάτω εγκύκλιο για το μηχανογραφικό σχετικά με το 5% των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΣΟΒΑΡΩΝ _ΠΑΘΗΣΕΩΝ_2022(Ω5ΣΙ46ΜΤΛΗ-5ΑΗ)

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Εκδήλωση για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την εργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ης διαδικτυακής εκδήλωσης στο πλαίσιο των δράσεων για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την εργασια

 

Κατάθεση δελτίου απογραφής στρατευσίμων γεννηθέντων το 2004

Οι γεννηθέντες το έτος 2004 πρέπει να καταθέσουν δελτίο απογραφής στρατευσίμου το πρώτο τρίμηνο το 2022. Για οδηγίες δείτε παρακάτω

ΚΑΤΑΘΕΣΗ_ΔΑ_ΚΛΑΣΗ_2025_ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης