Διακρίσεις 2017 – 2018

다운로드

Με πολύ μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τις διακρίσεις των μαθητών/μαθητριών του Σχολείου μας για το έτος 2017 – 2018 다운로드.

Κάποιες από αυτές επετεύχθηκαν και σε δραστηριότητες των μαθητών/μαθητριών μας εκτός Σχολείου 다운로드. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους καθηγητές/καθηγήτριες και στους γονείς.

Diakriseis Euaggeliki 2017 2018

Ο Διευθυντής

Απόφοιτος μας κατακτά το παγκόσμιο πρωτάθλημα μαζί με την Εθνική Ομάδα Πόλο Εφήβων!

멜로망스 선물 mp3

Συγχαίρουμε τον μαθητή μας της Γ Λυκείου και πλέον απόφοιτο Γραμματικό Αχιλλέα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων με την Εθνική Ομάδα Πόλο 다운로드.

Ευχόμαστε κάθε καλό και ακόμη υψηλότερες διακρίσεις στην αθλητική του σταδιοδρομία 다운로드!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

Διάκριση αποφοίτου μας και μαθητή μας στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2018

Η Διεθνής Ολυμπιάδα Πληροφορικής (IOI 2018)  https://ioi2018.jp/ έλαβε χώρα στη  Tsukuba, Ibaraki, Japan από 1/9 έως 8/9/2018 크로샷 다운로드.

 Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι  Παναγόπουλος Αναστάσιος, Πίπης Ευάγγελος, Πίπης Χαρίλαος και Ροντογιάννης Δημήτριος 3ds 게임.

Ο απόφοιτος μας Πίπης Χαρίλαος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο και ο μαθητής μας της Β Λυκείου Πίπης Ευάγγελος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο (δείτε την πηγή) 다운로드.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή 다운로드!

 

Χάλκινο μετάλλιο σε μαθητή μας στην 50η Ολυμπιάδα Χημείας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τον μαθητή της Β Λυκείου Θάνο Φωκαΐδη – Ψύλλα για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην 50η Ολυμπιάδα Χημείας 메뉴얼!

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Χ 기아 자동차 서체.

50Y_ICHO

Και εις ανώτερα 다운로드!

 

Διάκριση μαθητών μας στην 26η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

다운로드

Συγχαρητήρια από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων στον μαθητή μας Ευάγγελο Πίπη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο  και τον απόφοιτό μας Χαρίλαο Πίπη που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην 26η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 다운로드.

Αποτελέσματα 1ης ημέρας

Αποτελέσματα 2ης ημέρας

Διακρίσεις κατέκτησαν και οι μαθητές του Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής που συμμετείχαν στην αντίστοιχη Ολυμπιάδα Νέων 다운로드.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Eπιτυχίες στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας A΄ Λυκείου

Πολλά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Δρακουλάτου Γεωργία για την 11η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας (1770 συμμετέχοντες) 한컴 타자연습 2018 다운로드! Η Γεωργία βρέθηκε στο ανώτατο 1% της βαθμολογίας (βαθμολογία 80-90%)!

Συγχαρητήρια επίσης και σε δέκα ακόμα μαθητές μας που βρέθηκαν στο ανώτερο 16 % της βαθμολογίας 거버뷰어. Πρόκειται για τους: Σταματιάδη Σοφία, Ζώτου Ελισσάβετ-Σπυριδούλα, Σουλημιώτη Δημήτρη, Φραγκάκη Θεοδώρα, Μαυρουκάκη-Καραγκούνη Κων/να, Καρανίκα Αντιγόνη-Μαρία, Παπαδημητρίου Άρτεμις-Μελίνα, Τσάκωνα Παναγιώτη-Μάριο, Ζαχαρόπουλο Σταύρο, Χρηστάκη Μανώλη 다운로드.

Την προετοιμασία των μαθητών μας, ανέλαβε η καθηγήτρια της Σχολής μας Δρ 다운로드. Χ. Αγγελίδου (Χημικός).

Ο Διευθυντής

 

Διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης 2018”

다운로드
Από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων συγχαρητήρια στους μαθητές της Β΄ τάξης του Λυκείου μας για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής:
Χρίστο-Άγγελο Κονίδα (2ο βραβείο, 14ος ανάμεσα σε 749 συμμετέχοντες)
Παπαδόπουλο Παναγιώτη (2ο βραβείο, 16ος)
Φωκαΐδη Αθανάσιο (εύφημος μνεία, 56ος)
Σαφό Κωνσταντίνος (εύφημος μνεία, 59ος)
 
Επίσης συγχαρητήρια στους μαθητές της Α΄ τάξης του Λυκείου μας για τη διάκρισή τους στον ίδιο διαγωνισμό:
Αχιλλέα Ζώρζο (3ο βραβείο, 47ος ανάμεσα σε 2.100 συμμετέχοντες)
Στέφανο Ξαστερούλια (εύφημος μνεία, 77ος)
 
Σημειώνεται ότι στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε φέτος και ο μαθητής μας της Γ΄ τάξης Γεώργιος Κώτης (45η θέση) 다운로드.

 

다운로드

Επιτυχίες στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας Β΄ Λυκείου

Πολλά συγχαρητήρια στο μαθητή μας Θάνο Φωκαΐδη-Ψύλλα για την 5η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας (1611 συμμετέχοντες) 어버이날 편지지 다운로드.

Ο Θάνος θα βραβευτεί για την επίδοσή του από την Ένωση Ελλήνων Χημικών και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Χημείας 노트5 펌웨어!

Συγχαρητήρια επίσης σε οκτώ ακόμα μαθητές/μαθήτριές μας που βρέθηκαν στο ανώτερο 16 % της βαθμολογίας Easybcd 2.4 download. Πρόκειται για τους:
Χρίστο-Άγγελο Κονίδα, Χρυσούλα Πανηγυράκη, Μαρία Πέρρα, Δημήτρης Παΐζης-Ραντόικοβιτς, Ισαβέλλα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρο Γεωργούλια, Αριάδνη Σκοπελίτη και Δάφνη-Γεωργία Ψαράκη 다운로드.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον καθηγητή τους Δρ. Χριστόδουλο Μακεδόνα για την γνώση που τους παρέχει και την αγάπη που τους έχει εμφυσήσει για την Χημεία 다운로드.

Ο Διευθυντής

Επιτυχίες στην τελική φάση του 30ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές μας Χαρίλαο Πίπη, Ευάγγελο Πίπη και Κριστιάν Σάφτα 착한남자 다운로드.

Οι Ευάγγελος Πίπης και Χαρίλαος Πίπης κατέλαβαν την 1η και 2η θέση στην τρίτη και τελική φάση του 30ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην ερχόμενη Ολυμπιάδα Πληροφορικής kmplayer 3.8 download.

Ο Κριστιάν Σάφτα κατέλαβε την 29η θέση Πανελλήνια. (δείτε εδώ)

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή γνωρίζουμε ότι οι διακρίσεις τους είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς 간식송!

Δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό CanSat In Greece !

Για δεύτερη χρονιά η ομάδα μαθητών του Προτύπου Λυκείου Ευαγγελικής Polyclitus από τον όμιλο Ρομποτικής κατέκτησε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό διαστημικής CanSatInGreece με τον ομώνυμο δορυφόρο τους 다운로드.

 

Την βράβευση έκανε ο κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π 장고 파일 다운로드. καθηγητής κ. Νεκτάριος Κοζύρης.

 

Τα μέλη της ομάδας ήταν :

Από την Α Λυκείου οι μαθητές : Μαργαρίτης Χρήστος, Πίπης Ευάγγελος

Από την Β Λυκείου οι μαθητές : Πετροπουλάκης Μιχάλης, Ραπτόπουλος Πέτρος, Κονίδας Χρήστος, Παπανικολάου Γεράσιμος, Τσάκωνας Γιώργος, Τσάκωνας Βασίλης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Κονίδας Χρήστος, Φωκαίδης – Ψύλλας Θάνος, Σουλαντίκας Γιώργος 다운로드.

Αρχηγός της ομάδας ο μαθητής της Γ Λυκείου Χαρίλαος Πίπης. Επιβλέποντες καθηγητές η κ 다운로드. Γουρνά και ο κ. Φανίδης.

Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώθηκε ο διαγωνισμός CanSatInGreece 병원진단서.  H περσινή μας ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στον αντίστοιχο Πανελλήνιο διαγωνισμό 2016 – 2017 ( http://www.corallia.org/el/si-news/si-cluster-news/3804-cansat-in-greece.html ) 새 찬송가 mp3 다운로드.

Η φετινή μας ομάδα επελέγη να είναι ανάμεσα στις 10 που τελικά συμμετείχαν https://goo.gl/Rggimd στον Πανελλήνιο διαγωνισμό 2017 – 2018 ανάμεσα σε 36 ομάδες που κατέθεσαν αίτηση απ’ όλη την επικράτεια 다운로드. Η επιλογή έγινε με κριτήριο την πρωτοτυπία της αποστολής και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του μαθητικού διαγωνισμού 다운로드.

To CanSat In Greece είναι ο Εθνικός προκριματικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαστήματος ESA (European Space Agency) 다운로드.

Το CanSat  είναι διαγωνισμός Διαστημικής, στον οποίο οι συμμετέχουσες ομάδες καλούνται να κατασκευάσουν έναν πρότυπο δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού, ο οποίος θα εκτοξευθεί σε υψόμετρο 1000 μέτρων και κατά την κάθοδο θα εκτελέσει μια αποστολή την οποία θα έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει οι μαθητές μόνοι τους, παράλληλα με μία υποχρεωτική αποστολή, η οποία έχει οριστεί από τους διοργανωτές 닌자 가이덴 블랙 다운로드.

Και οι δύο αποστολές έχουν ως κύριους άξονες την συλλογή μετρήσεων με ηλεκτρονικούς αισθητήρες και την ραδιομετάδοσή τους στο σταθμό βάσης στο έδαφος. Και ο σταθμός βάσης και ο δορυφόρος ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή Arduino. Η όλη σχεδίαση και υλοποίηση ακολουθεί την σύγχρονη διδακτική προσέγγιση του STEM (Science Technology Engineering Mathematics).

Για την τελική βαθμολογία της ομάδας λήφθηκαν υπόψη δύο ενδιάμεσοι έλεγχοι με συνέντευξη των μαθητών μέσω skype, δύο αναφορές κατασκευής και η τελική βαθμολογία των κριτών.

Ευχαριστούμε την Abbott Hellas Laboratories, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και την εταιρεία “The Drag Store” για την κατασκευή του περιβλήματος των ανθρακονημάτων.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την όλη προσπάθεια !