Κατάθεση ενστάσεων για την βαθμολογία στους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες για τις θέσεις εκπαιδευτικών επί θητεία 2020 – 2021

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ε.Π.Π.Σ. για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία και τα Πειραματικά Σχολεία (ΑΔΑ: ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ/Α.Π. 75/ΕΕΠΠΣ/1-7-2020) οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των προσωρινών αξιολογικών πινάκων ενώπιον του οικείου ΕΠ.Ε.Σ.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να κατατεθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση lykevag”at”sch.gr (αντικαταστείστε το “at” με @). Παρακαλούμε το μήνυμα να έχει τίτλο “Ένσταση” και στο μήνυμα να αναφέρετε το λεκτικό του κριτηρίου και το όνομα του αρχείου που έχετε ανεβάσει στο ΙΕΠ. Η κατάθεση των ενστάσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών, παρακαλούμε να γίνει από την Τετάρτη 15/7 2020 έως και την Παρασκευή  17/7/2020 στις 15:00.

Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνει από το ΕΠΕΣ και οι αναμορφωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν   στις ιστοσελίδες του Σχολείου, της ΠΔΕ και της Ε.Ε.Π.Π.Σ. την Παρασκευή 24 Ιουλίου  2020 στις 12:00

Ο Πρόεδρος του Ε.Π.Ε.Σ.

Εμμανουήλ Ιωάννης

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΓΕΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παραθέτουμε τον πίνακα (5 σελίδες) με την μοριοδότηση των υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση κενών θέσεων επι θητεία

Προσωρινός-Πίνακας-ΠΓΕΛ-Ευαγγελικής

Ο Πρόεδρος του Ε.Π.Ε.Σ

Καθηγητής Ι. Εμμανουήλ

Ψηφιακή Ακαδημία – Δωρεάν Μαθήματα!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών», που είναι προσβάσιμη μέσω της URL: https://nationaldigitalacademy.gov.gr, έχει συγκεντρωθεί σε ένα σημείο εισόδου εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών.
Στην Ψηφιακή Ακαδημία ο πολίτης μπορεί να επιλέξει ελεύθερα, δωρεάν και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες εγγραφής τα μαθήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες του, στα ενδιαφέροντα και στο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων του και να τα παρακολουθήσει διαδικτυακά με το ρυθμό που του ταιριάζει.

Αποτελέσματα εισαγωγικών για την πλήρωση 3 κενών θέσεων στην Α Λυκείου 2020-2021

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για την πλήρωση 3 κενών θέσεων στην Α Λυκείου. Οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες θα ακολουθήσουν διαδικασία μετεγγραφής από το σχολείο τους στο ΠΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης την 1η Σεπτεμβρίου.

Αν κάποιος δεν επιθυμεί να μετεγγραφεί παρακαλώ να μας το δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση. Σε περίπτωση που προκύψουν περισσότερες κενές θέσεις, μέχρι να λήξει η περίοδος των μετεγγραφών, θα ειδοποιούνται οι μαθητές/τριες από τον παρακάτω κατάλογο (περιέχει 2 σελίδες).

APotel_No-Names

Ο Διευθυντής

Παράταση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής,

Δίνεται παράταση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων  Εγγραφής, Ανανέωσης εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. έως και την Παρασκευή03 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59

Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στo Πρότυπo Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Καλούνται εκπαιδευτικοί ΠΕ02, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04 να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την πλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών στο Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από την Τετάρτη 1/07/2020 έως την Τετάρτη 8/7/2020, έως 15:00, σύμφωνα με την πιο κάτω προκήρυξη

Prokiriji-Theseon

Ο Διευθυντής

Επείγον!!! e-eggrafes

Στο e-eggrafes https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/ υπάρχει η πιο κάτω ανακοίνωση :

“ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ 28-06-2020 ΚΑΙ 29-06-2020, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΗ.”

Αν υποβάλλατε 28 ή 29/06/2020 και δεν βλέπετε το όνομά σας στο σύστημα παρακαλώ να επαναϋποβάλλετε.

Ο Διευθυντής

“Συμπλήρωσε έξυπνα το μηχανογραφικό σου”: Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση 2/7

Οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2020 ξεκίνησαν  τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Ο κ. Νίκος Δεμερτζής διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση προσφορά στους υποψηφίους και τους γονείς τους, με θέμα: “ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ”, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, ώρα 7μμ, μέσα από την πλατφόρμα ZOOM, πατώντας το σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/82729023840

afisamix20

Σχετικά με την Αισθητική Αγωγή στο Λύκειο

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος σπουδών του Λυκείου και τις κοινωνικές αντιδράσεις που υπάρχουν πάνω σε αυτό, θεωρώ ότι θα πρέπει να εκφράσω την άποψή μου.

Είναι σημαντική και η αισθητική αγωγή για όλους τους μαθητές σε όλες τις βαθμίδες και ειδικά στο Λύκειο  μιας και βρισκόμαστε σε μια χώρα η οποία ότι έχει να παρουσιάσει το έχει συνδέσει με την τέχνη. Οι δύο μεγάλοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν στην περιοχή και ο Αρχαίος Ελληνικός καθώς και ο Βυζαντινός έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα από έργα τέχνης. Οικισμοί, δημόσια κτήρια, κατοικίες, ναοί, αντικείμενα λατρείας, χρηστικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης, νομίσματα, γλυπτά, χειρόγραφα, κοσμήματα, ταφικά μνημεία και κτερίσματα, ψηφιδωτά, θέατρα, μουσική, ποίηση, πεζογραφία είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά υλική και άυλη την οποία οφείλουμε να  διαφυλάξουμε σαν ένα μικρό λιθαράκι στην διάσωση της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι μαθητές μέσα από τα μαθήματα των εικαστικών, της μουσικής, της θεατρολογίας του ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου και της ιστορίας της τέχνης μπορούν να παρατηρήσουν και να μελετήσουν τις οπτικές σχέσεις των αντικειμένων, την ομορφιά και την αρμονία των ρυθμών, των σχημάτων και των μοτίβων, το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς ώστε να ανακαλύψουν την ομορφιά της τέχνης και ενσυνείδητα πλέον να προστατεύσουν τα σημαντικά έργα τέχνης και παράλληλα αποκτούν το απαραίτητο υπόβαθρο για μια πρωτότυπη δημιουργία.

Είμαστε κληρονόμοι μιας μεγάλης και πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς την οποία για να την διαφυλάξουμε θα πρέπει να έχουμε  συνείδηση και παιδεία.  Αν μας ενδιαφέρει οι μαθητές μας να είναι ενημερωμένοι πολίτες πάνω σε αυτή την πλούσια κληρονομιά που μας κάνει περήφανους οφείλουμε να διατηρήσουμε τα μαθήματα τέχνης σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης. Αυτοί θα είναι κοινωνικά ευαίσθητοι, ενεργοί πολίτες –   πρεσβευτές που θα σέβονται και με την στάση τους δεν θα επιτρέψουν να ξεπουληθούν και να καταστραφούν τα παγκόσμιας εμβέλειας σύμβολα μας.

Ο Διευθυντής