Προετοιμασία για το πρόγραμμα EUROSCOLA

Όσοι μαθητές/μαθήτριες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα EUROSCOLA μπορούν να βρούν πληροφορίες (και για την προετοιμασία τους) στο πιο κάτω έγγραφο.

Program EUROSCOLA

Χάλκινο μετάλλιο σε μαθητή μας στην 50η Ολυμπιάδα Χημείας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τον μαθητή της Β Λυκείου Θάνο Φωκαΐδη – Ψύλλα για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην 50η Ολυμπιάδα Χημείας!

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Χ.

50Y_ICHO

Και εις ανώτερα!

 

Γιορτή αποφοίτησης 2018

Στις 27/6/2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης του Σχολείου μας για το Σχολικό έτος 2017 -2018 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

ApofoitProskl 2018

Στην εκδήλωση κύριος ομιλητής ήταν ο απόφοιτος της Σχολής καθηγητής Φαρμακολογίας του ΕΚΠΑ κ. Πάντος.

Επίσης τιμήθηκε ο παλαιός καθηγητής και Διευθυντής της Σχολής κ. Χ. Ράμμος.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση. Περισσότερες μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και βίντεο εδώ

Οι παλαιοί Διευθυντές του Λυκείου της Ευαγγελικής κ. Α. Ζώγας και Χ. Ράμμος με τον νυν Διευθυντή κ. Χ. Φανίδη (από δεξιά προς τα αριστερά)

Ο πατήρ Αριστόδημος εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μπούζας

Ο εκπρόσωπος της Σχολικής Επιτροπής και παλαιός απόφοιτος και καθηγητής της Σχολής κ. Ζαβός

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Τσιμπερδώνης

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Συρίγος

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας και απόφοιτος της Σχολής κ. Πάντος

 

Η απόφοιτος της σχολής νομικός κ. Σταμούλη

Ο τιμώμενος παλαιός καθηγητής και Διευθυντής κ. Ράμμος

Το παιχνίδι….

Η απονομή….

Και η γιορτή….

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην Α’ τάξη του λυκείου, θα πραγματοποιηθούν στο Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, Λέσβου 4, 17123, Ν. Σμύρνη, την Τετάρτη 21/6/2017 ώρες 10.00 -12.00.

Οδηγίες εδώ

Ejet A Luk 2017

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ 2018

Από το ΥΠΠΕΘ ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δυνατότητα να κάνουν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ μέχρι και 18/7/2018. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Diagrafi Protimiseon 2018

Ο Διευθυντής

Διάκριση μαθητών μας στην 26η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

Συγχαρητήρια από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων στον μαθητή μας Ευάγγελο Πίπη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο  και τον απόφοιτό μας Χαρίλαο Πίπη που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην 26η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

Αποτελέσματα 1ης ημέρας

Αποτελέσματα 2ης ημέρας

Διακρίσεις κατέκτησαν και οι μαθητές του Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής που συμμετείχαν στην αντίστοιχη Ολυμπιάδα Νέων.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συμμετοχή Μαθητριών μας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης

Το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο Επιστήμης διοργανώνεται από την πρωτοβουλία της Επιστημονικής Κοινότητας της Γερμανίας «Η Επιστήμη σε Διάλογο» («Wissenschaft im Dialog»).
Το φετινό του θέμα ήταν «Το μέλλον της Κινητικότητας» («The future of mobility») και πραγματοποιήθηκε από κοινού με το Euroscience Open Forum – ESOF, στην Τουλούζη της Γαλλίας (9-14/7/2018).
Τρεις από τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης ήταν οι μαθήτριες του σχολείου μας :
1) Δρακουλάτου Γεωργία.
2) Αυγερινού Κατερίνα
3) Πρωτονοταρίου Ελένη
που επιλέχθηκαν τον Μάρτιο σε σχετική διαδικασία.
Παραθέτουμε φωτογραφίες
και σχετικό κείμενο της μαθήτριας Αυγερινού Κατερίνας.
«Ξεκινώντας τη Β’ Λυκείου, εκμεταλλεύτηκα τη δυνατότητα που μου παρείχε το σχολείο μου να συμμετέχω σε ομίλους και  μεταξύ αυτών επέλεξα και τον Όμιλο «Ευρωπαϊκά Μονοπάτια Θετικών Επιστημών». Η επιλογή μου αυτή καθορίστηκε τόσο από το θέμα του ομίλου όσο και από τις ενδιαφέρουσες δράσεις που τον συνόδευαν. Αποκορύφωμα αυτών των δράσεων ήταν η συμμετοχή στο Ελληνικό Μαθητικό Κοινοβούλιο Επιστήμης, το οποίο έλαβε χώρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή τον Απρίλιο του 2018. Μια συμμετοχή που αποτέλεσε το εισιτήριο για την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιστήμης, στην Τουλούζη της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2018, με θέμα «Το μέλλον της κινητικότητας». Η δράση αυτή ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχαμε την δυνατότητα να μάθουμε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατόπιν να προτείνουμε και να ψηφίσουμε τις δικές μας ιδέες σύμφωνα με αυτές. Ταυτόχρονα, όμως, παρακολουθήσαμε ομιλίες ειδικών επιστημόνων σχετικά με το θέμα, συναναστραφήκαμε με παιδιά από όλη την Ευρώπη και πήραμε μία γεύση από την φιλοξενία σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο. Η διαμονή μας στην Τουλούζη ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όλα τα επίπεδα. Το ταξίδι αυτό, ως επιστέγασμα της θητείας του ομίλου για την φετινή χρονιά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την ενθάρρυνση και την επιστημονική στήριξη της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Παναγιώτας Αργύρη, την οποία ευχαριστώ από καρδιάς.«

Βεβαιώσεις συμμετοχής (πρόσβασης).

Ενεργοποιήθηκε για το Σχολείο η δυνατότητα έκδοσης βεβαιώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2018.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής την Δευτέρα 16/7/2018 και κάθε Πέμπτη που το Σχολείο είναι ανοιχτό.

Σε περίπτωση ανάγκης (για παράδειγμα εγγραφή σε ξένο Πανεπιστήμιο) παρακαλώ να αποστείλετε email στο Σχολείο για να κανονίσουμε να την παραλάβετε άλλη ημέρα.

Ο Διευθυντής

Αποτελέσματα ειδικών μαθημάτων

Το σχολείο παρέλαβε τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοί μας.

Παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα

Apotel_Eidika_2018

 

Ο Διευθυντής

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων 2018 – Μηχανογραφικά

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας  οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παρακαλώ επίσης τους υποψήφιους μας να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr  καθώς αρκετοί δεν το έχουν κάνει ακόμη. Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 16-7-2018.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να υποβάλλει ή οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Το σχολείο εκτός από την Πέμπτη 12/7 θα είναι ανοιχτό και την Δευτέρα 16/7.

Ο Διευθυντής