Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων για μία θέση στην Β Λυκείου

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για μία (1) θέση στην Β Λυκείου του Σχολείου μας

EXETASEIS_9_2019-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακαλείται ο/η κηδεμόνας του υποψήφιου/ας με τον αύξοντα αριθμό 4 (τέσσερα) να προσέλθει στο Σχολείο για να ξεκινήσει την διαδικασία μετεγγραφής.

Ο Διευθυντής

Ολοκλήρωση εγγραφής μαθητών/μαθητριών στην Α Λυκείου που προέρχονται από το Π. Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που προέρχονται από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης να προσέλθουν στο Λύκειο για να ολοκληρώσουν την εγγραφή του παιδιού τους, σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος Ε2 της Υ.Α. Αριθμ. 79942/ΓΔ4 ΦΕΚ 2005 31/5/2019.

Συγκεκριμένα οι γονείς πρέπει να προσκομίσουν

  1. Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που έχουν υποβάλλει στο e-eggrafes.
  2. Φωτοτυπία ταυτότητας του μαθητή.

Επίσης όταν προσέλθουν στο σχολείο οι γονείς πρέπει να συμπληρώσουν

  1. Αίτηση εγγραφής μαθητή για να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα των στοιχείων του μαθητή στο Μyschool.
  2. Υπεύθυνη δήλωση Εγγραφής Μαθητή για την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, στην οποία θα σας αποστέλλονται ενημερώσεις απουσιών κ.α. και την οποία είτε προσκομίζετε ο ίδιος, είτε αν την φέρει άλλος απαιτείται βεβαίωση γνησίου υπογραφής από ΚΕΠ.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) με εξέταση από παιδίατρο ή Γενικό Ιατρό, έως τέλος Σεπτέμβρη.
  4. Δήλωση ομίλων Λυκείου Ευαγγελικής έως τέλος Σεπτέμβρη. Για τους διαθέσιμους ομίλους δείτε εδώ.

Τα έγγραφα 1-4 μπορείτε να τα ανακτήσετε από εδώ.

Ο Διευθυντής

Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς

Ο αγιασμός για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/9/2019 στις 08:30. Αμέσως μετά θα διανεμηθούν τα βιβλία.

Ο Διευθυντής

Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Β Λυκείου

Το Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής θα διενεργήσει εξετάσεις την Τρίτη 10/9/2019 και ώρα 10:00 -12:00 για την πλήρωση μίας θέσης στην Β Λυκείου. Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Δευτέρα 09/09/2019 στις 14:00. Σε περίπτωση που εξετάζονται προφορικά πρέπει να προσκομισθεί σχετική γνωμάτευση εν ισχύ από εγκεκριμένο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να προσέλθουν στο Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής στις 09:30 με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ο Διευθυντής

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σας καλωσορίζει στην τέταρτη χρονιά της δράσης, η οποία προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο. Σεπτέμβρη μήνα ανακαλύπτουμε τις αρετές του «ελαφρού θεάτρου», παρακολουθώντας μια παράσταση που συνδυάζει την επιθεώρηση  με στοιχεία vaudeville και ενώνει τη μεγάλη οθόνη με τη θεατρική σκηνή σε ένα κλασικό (και ανακαινισμένο μάλιστα) αθηναϊκό αναψυκτήριο.

Πρόκειται για το θεατρικό μιούζικαλ Το δικό μας Σινεμά που υπογράφουν και σκηνοθετούν οι Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου, η οποία ανεβαίνει στο Άλσος (Ευελπίδων 4, Πεδίο του Άρεως). Συσκηνοθετεί και υπογράφει όλες τις χορογραφίες ο Φωκάς Ευαγγελινός.

1.000 κοστούμια και 300 περούκες επί σκηνής, 24μελές μπαλέτο, 12μελής ζωντανή ορχήστρα συνοδεύει 37 από τα πιο γνωστά τραγούδια των κινηματογραφικών ταινιών της Φίνος Φιλμς, τα περισσότερα ερμηνευμένα από τη Δέσποινα Βανδή ζωντανεύουν στο θεατρικό σανίδι σκηνές από ταινίες που όλοι αγαπήσαμε. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν 17 αγαπημένοι ηθοποιοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Κατερίνα Λέχου, τον Κώστα Κόκλα, τον Μέμο Μπεγνή, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Γιώργο Χρανιώτη. Παίζουν επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Ελένη Γερασιμίδου και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

         

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στον κεντρικό εξώστη, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:45. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται και αποχωρούν από την παράσταση με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangelikipametheatro@gmail.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαδικασία μετεγγραφών για τους μαθητές/ μαθήτριες που διαγωνίστηκαν για την Α Λυκείου (Σχολικό έτος 2019 – 2020)

Οι γονείς και κηδεμόνες των 30 (τριάντα) πρώτων μαθητών/μαθητριών που διαγωνίστηκαν για την εισαγωγή τους στην Α Λυκείου παρακαλούνται να προσέρχονται στο Σχολείο από 2/9/2019 για να ξεκινήσει η διαδικασία μετεγγραφής του παιδιού τους από το Σχολείο  που είναι εγγεγραμένο στο Πρότυπο Λυκείο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής/μαθήτρια έχει αποφασίσει να μην μεταγγραφεί παρακαλούμε οι γονείς του/της να μας υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση ώστε να κληθούν για μετεγγραφή οι επόμενοι μαθητές / μαθήτριες.

Ο Διευθυντής

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απεστάλησαν οι επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2019.

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές μας και τους εύχονται καλές σπουδές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστεί τον Σύλλογο Διδασκόντων για την άοκνη προσπάθεια στη σωστή προετοιμασία των μαθητών.

απόφοιτοι 2017
απόφοιτοι 2018
απόφοιτοι 2019

 

Aποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σύμφωνα με το  Δελτίο Τύπου που ανακοινώθηκε στις 26-8-2019, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη 27-8-2019.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταστάσεις των επιτυχόντων (μόνο με τους κωδικούς των υποψηφίων) κάθε Λυκείου θα  αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας (την Τρίτη) σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.