Τηλεκπαίδευση την 27/1/2022 και όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος Covid19

Την 27/1/2022 το σχολείο θα λειτουργήσει με Τηλεκπαίδευση εφόσον η Περιφέρεια αποφάσισε τα σχολεία της Αττικής να παραμείνουν κλειστά. Το ίδιο θα γίνεται όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Σχετικά με τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για τον Covid19 θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα που θα μεταβούμε στο σχολείο. Ο επόμενος έλεγχος θα
διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα. Δείτε το έγγραφο

_ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t_t

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Δημοσίευση δράσης του Προτύπου ΓΕΛ της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με το Τμήμα Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, στην Επιστημονική Επετηρίδα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην «Επιστημονική Επετηρίδα της Φιλοσοφικής Σχολής» του Πανεπιστημίου Αθηνών (τόμος ΜΕ΄, σσ. 373-377), δημοσιεύτηκε η εκπαιδευτική συνεργασία του Προτύπου ΓΕΛ της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με το Τμήμα Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Στο βωμό της Πατρίδος» Από τον Ρήγα Φεραίο έως τον Ιωάννη Καποδίστρια, με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Υπεύθυνοι ήταν από την πλευρά του τμήματος Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής η κ. Δώρα Μέντη, ΕΔΙΠ ΕΚΠΑ και από την πλευρά του Προτύπου ΓΕΛ της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης ο κ. Γεώργιος Θώδης, φιλόλογος.

 

Κείμενο επετηρίδας

Δεν θα πραγματοποιηθεί, Τετάρτη 26/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Δεν θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 26/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t_1

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Δεν θα πραγματοποιηθεί, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Θα δοθούν νεώτερες οδηγίες για τα self test. Δείτε εδώ

και το έγγραφο

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Αποτελέσματα 82ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριές μας αλλά και τους καθηγητές/τριες τους για τα εξαίρετα αποτελέσματα στον διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Ομίλου Μαθηματικών και στον υποδιευθυντή κ. Χασάπη που τα διδάσκει. Και πάλι το σχολείο είναι το πρώτο ανάμεσα στα δημόσια σχολεία. Για τα αποτελέσματα δείτε εδώ

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

 

Ενημέρωση για προκαταρκτικές εξετάσεις Λιμενικού

Δείτε στο παρακάτω έγγραφο αλλαγές για τις προκαταρκτικές εξετάσεις για το Λιμενικό σώμα.

1621_Ενημέρωση για ΠΚΕ_signed

2η διαδικτυακή συνάντηση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Επαγγέλματα»

Πρόσκληση

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη σύνδεση εκπαίδευσης και εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Σάββατο 22 Ιανουρίου 2022 (17.30-19.00) θα πραγματοποιηθεί η 2η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Επαγγέλματα» (2ο Μέρος).

Η αυξανόμενη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τομέα της υγείας, της οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται για την προστασία των πολιτών από τις κυβερνοαπειλές, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους. Η μεταβαλλόμενη φύση του κόσμου της εργασίας, που προκύπτει από την 4η βιομηχανική επανάσταση, θέτει τις ψηφιακές δεξιότητες, την καινοτομία, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, ως προτεραιότητες για την αντιμετώπιση του αντίκτυπου του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η συμμετοχή επαγγελματιών από τους χώρους εργασίας και εκπροσώπων της Πανεπιστημιακής κοινότητας στοχεύει στην ενημέρωση των νέων για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, που υπάρχουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά και στην υποστήριξή τους στη λήψη αποφάσεων, παρουσιάζοντας αυθεντικές και αξιόπιστες γνώσεις και πληροφορίες για το επίκαιρο θέμα των επαγγελμάτων στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Εισηγήσεις:

‘Ρομποτική & Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική του Μέλλοντος’. Νίκος Σιαφάκας MD, PhD, FRCP, FCCP, FERS, Ομότιμος Kαθηγητής Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Επισκέπτης Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης.

‘Διασυνδέοντας τον Πραγματικό Κόσμο με τον Κυβερνοχώρο’. Γεώργιος Κ. Πολύζος, Καθηγητής Πληροφορικής, Διευθυντής Εργαστηρίου Ασυρμάτων Δικτύων και Πολυμεσικών Τηλεπικοινωνιών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

‘Κυβερνοασφάλεια & Επαγγελματικές Προοπτικές’. Ηλίας Μπακατσής, Επικεφαλής Τομέα – Crypto Operations and Security Administration στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

‘Τρισδιάστατη και Τετραδιάστατη Βιοεκτύπωση Ανθρώπινων Ιστών’. Μαρία Καλογεροπούλου, MSc, Υποψήφια Διδάκτωρ, MERLN Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine, Maastricht University.

Κάθε συμμετέχων/ουσα θα διαθέτει ατομικό και μοναδικό σύνδεσμο σύνδεσης, τον οποίο θα λάβει με ηλεκτρονική αλληλογραφία αμέσως μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, email, ιδιότητα) στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3qo9g4k

Χωρίς την προεγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση.

 

Δυνατότητα σε μαθητές και σε εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς να διενεργούν προγραμματισμένα test ανίχνευσης του ιού COVID 19.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Παιδείας Νεότητας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Σμύρνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ TEST COVID 19

Προσόντα των υποψηφίων για εισαγωγή στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας

Τροποποίηση των απαιτούμενων προσόντων για εισαγωγή στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΞΕ - 168824 - 2021 - Τροποποίηση ν