1η Διαδικτυακή Συνάντηση με θέμα «Επαγγέλματα για την διαχείριση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών»

Το Σάββατο 19/11/2020 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αφετηρία της 1η διδιακτυακής συνάντησης για την φετινή σχολική χρονιά, καθώς η δράση «Σύνδεση Εκπαίδευσης& Εργασίας», με την οργάνωση μιας σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων υλοποιείται απο το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, από το 2019, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής, τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο στόχος αυτών των διαδικτυακών εκδηλώσεων είναι μέσα από επίκαιρα ζητήματα και καταστάσεις να αναδεικνύονται οι επαγγελματικές προοπτικές που υπάρχουν, με την συμμετοχή επαγγελματιών από τους χώρους εργασίας και εκπροσώπων της Πανεπιστημιακής κοινότητας, οι οποίοι παρουσιάζουν αυθεντικές και αξιόπιστες γνώσεις και πληροφορίες. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το θεμα για τα «Επαγγελματα για την πρόληψη και την διαχειριση των φυσικών καταστροφών».

Ευχαριστούμε θερμά για τις εισηγήσεις τους:

  • Τον κ. Δημήτριο Ασκούνη, Καθηγητή, Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ.

‘Νέες Τεχνολογίες για την πρόληψη & διαχείριση κρίσεων’.

Εκσυγχρονισμός & Αναβάθμιση Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Αριθμού Κλήσης Εκτάκτων Αναγκών «112»

Emerging technologies for the Early location of Entrapped victims under Collapsed Structures and Advanced Wearables for risk assessment and First Responders Safety in SAR operations

  • Την κ. Ρόϊδω Μητούλα, Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Ο επιστήμονας της Βιώσιμης Αναπτυξης. Παρουσίαση του Τμήματος “Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου’.

  • Τον κ. Ιωάννη Ματσίνο, Καθηγητή Τμήματος Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Αιγαίου.

‘Η βιοποικιλότητα ως μία νέα οικονομική κατεύθυνση για την αειφορία’

  • Τον κ. Αγησίλαο Οικονόμου, Διδάκτωρ ΕΜΠ, Περιβαλλοντολόγος, Διδάσκων Καθηγητής Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Το επάγγελμα του Περιβαλλοντολόγου. Η σύνταξη Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)’

  • Την κα Δρ. Δρ. MSc Νίκη Ευελπίδου, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ.

Ο Γεωλόγος στην πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών’.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους όλους μαθητές και τις μαθητριες, τους γονείς, τους συναδελφους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές , τους συντοντιστές εκπαιδευτικού έργου, και εκπροσώπους από την συμβουλευτική επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Την οργάνωση και τον συντονισμό αυτής της πρωτοβουλίας έχουν αναλάβει η Κα Αργύρη Παναγιώτα (M.Sc, M.Ed), Μαθηματικός στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Η Εκπαίδευση και η Εργασία είναι δύο σημαντικοί σταθμοί της ζωής μας, ο δρόμος για την μετάβαση απο το σχολείο στην ενεργό επαγγελματική ζωή έχει εμπόδια και προκλήσεις, όμως μέσα απο τέτοιες δράσεις προσπαθούμε να είμαστε κοντά στους νέους μας για να τους στηρίξουμε μέσα και έξω απο την σχολική τάξη.

 

1η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Επαγγέλματα για την διαχείριση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών»

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη σύνδεση εκπαίδευσης και εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, το Δήμο Νέας Σμύρνης και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 (17.30-19.00) θα πραγματοποιηθεί η 1η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Επαγγέλματα για την διαχείριση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών».

Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για την ανάγκη μείωσης των επιπτώσεων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο περιβάλλον, καθώς οι προβλέψεις δείχνουν ότι συνδέονται με την αύξηση της έντασης και της συχνότητας των ακραίων καιρικών φαινομένων και καταστροφών. Ο στόχος επίτευξης περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, αλλά και ο πλήρης κύκλος διαχείρισης των φυσικών καταστροφών που προειδοποιούν έγκαιρα, τροποποιούν τις αιτίες και μετριάζουν τις συνέπειες έχει ανίκτυπο σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Ποιες είναι επιπτώσεις στην αγορά εργασίας; Πως και πόσο επηρεάζονται οι επαγγελματικές προοπτικές;

Η συμμετοχή επαγγελματιών από τους χώρους εργασίας και εκπροσώπων της Πανεπιστημιακής κοινότητας στοχεύει στην ενημέρωση των νέων για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, που υπάρχουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά και στην υποστήριξή τους στη λήψη αποφάσεων, παρουσιάζοντας αυθεντικές και αξιόπιστες γνώσεις και πληροφορίες για το επίκαιρο θέμα των επαγγελμάτων που συνδέονται με την διαχείριση και τη πρόληψη των φυσικών καταστροφών.

Εισηγήσεις:

  • ‘Νέες Τεχνολογίες για την πρόληψη & διαχείριση κρίσεων’. Δημήτριος Ασκούνης, Καθηγητής, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ.
  • ‘Ο επιστήμονας της Βιώσιμης Αναπτυξης. Παρουσίαση του Τμήματος “Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου’. Ρόϊδω Μητούλα, Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
  • ‘Η βιοποικιλότητα ως μία νέα οικονομική κατεύθυνση για την αειφορία’. Ιωάννης Ματσίνος, Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Το επάγγελμα του Περιβαλλοντολόγου. Η σύνταξη Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)’. Αγησίλαος Οικονόμου, Διδάκτωρ ΕΜΠ, Περιβαλλοντολόγος, Διδάσκων Καθηγητής Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
  • ‘Ο Γεωλόγος στην πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών’. Δρ. Δρ. MSc Νίκη Ευελπίδου, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ.

Κάθε συμμετέχων/ουσα θα διαθέτει ατομικό και μοναδικό σύνδεσμο σύνδεσης, τον οποίο θα λάβει με ηλεκτρονική αλληλογραφία αμέσως μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, email, ιδιότητα) στον σύνδεσμο: http://bit.ly/3TqphlK

Χωρίς την προεγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή

Στις 6 Οκτωβρίου 2022 στο πλαίσιο μια σειράς δράσεων, με πρωτοβουλία των Κ.Φ.Α. κ. Σάρλα Γιώργου, Αθανασοπούλου Ευθυμίας και Μπελτέ Σμαράγδας, στο αντικείμενο των Πρώτων Βοηθειών και της ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών στην πρόληψη και αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής (B.L.S.), και πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αναζωογόνησης (E.R.C.) στη χρήση εξωτερικού απινιδωτή για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε η Προϊσταμένη Γραφείου Εκπαίδευσης & Βιβλιοθήκης του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κ. Μαρία Μεϊδάνη με την ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών κ. Μιχάλη Πηγή, κ Καραγιάννη Τάσο, κ Δούμπου Δήμητρα, κ Τασουλή Ανδρονίκη. Η εθελοντική γνώση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο θα έχει εφαρμογή με την τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στο χώρο της Ευαγγελικής Σχολής όχι μόνο για την σχολική κοινότητα αλλά και για την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την ευγενική προσφορά του σεμιναρίου στο σχολείο μας, την κ Μεϊδάνη και τους εκπαιδευτές για την εξαιρετική οργάνωση, την συνεργασία και την υλοποίηση του σεμιναρίου.

 

Ενδοσχολική επιμόρφωση: «Ο διαδραστικός πίνακας στη σχολική τάξη»

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, στο πλαίσιο ενδοσχολικής επιμόρφωσης, το επιμορφωτικό σεμινάριο «Ο διαδραστικός πίνακας στη σχολική τάξη», με εισηγητή τον φιλόλογο του σχολείου μας Γιώργο Θώδη.

Το σεμινάριο, διάρκειας 3 (τριών) ωρών, διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, με στόχο την ενδοσχολική συνεργασία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος της Γ τάξης ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας-Πληροφορικής παρακολούθησαν την Τετάρτη 11/5/2022 διαδικτυακή ενημέρωση για τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς που τους/τις ενδιαφέρουν. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ανδρόνικο Καλίρη του γραφείου διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο οποίος εστίασε στις επαγγελματικές προοπτικές κάθε τμήματος ξεχωριστά και απάντησε πρόθυμα στις ερωτήσεις των μαθητών/τριων μας.

Με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές παρουσιάσεις για Σχολές και Τμήματα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Αττικής (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Πανεπιστήμιο Πειραιώς) που ενδιαφέρουν μαθητές/τριες του τμήματος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις σε όλους!

C:\Users\user\Downloads\gop1.jpg

C:\Users\user\Downloads\gop2.jpg

 

Επιμορφωτική ενημέρωση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών για τους γονείς – κηδεμόνες και μαθητές του σχολείου μας.

 

iSAVElives_ΠΡΟΤΥΠΟ POSTER_FB_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.jpg

Την Δευτέρα 21-03-2022 στις 18:00 – 21:30, υλοποιήθηκε σε κοινή συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Λυκείου και Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής, εξ αποστάσεως επιμορφωτική ενημέρωση – webinar, σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών, από τον Ελληνικό Ανθρωπιστικό Οργανισμό Kids Save lives – Τα παιδιά σώζουν ζωές.

Στόχος ήταν η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας, των μαθητών /μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών, στην πρόληψη και αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, από έμπειρους επιμορφωτές με εξειδίκευση σε μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε σχολεία και σε ενηλίκους.

Η δράση οργανώθηκε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Αλεξοπούλου Σοφίας και κ. Σάρλα Γιώργου.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

 

Ενδοσχολική Επιμόρφωση Συλλόγου Διδασκόντων Προτύπου Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συμμετείχε σε δια ζώσης ενδοσχολική επιμόρφωση διάρκειας 2 ωρών.

1) Η κα Αργύρη Παναγιώτα παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Έργο BRIST: Building a Research Infrastructure for School Teachers, το οποίο δημιουργεί τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης των εκπαιδευτικών στην ερευνητική διαδικασία μέσω της «μεταφραστικής έρευνας» (Translation Research), της ενσωμάτωσης της έρευνας δράσης στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και της μελέτης περίπτωσης «Η συμμετοχική έρευνα του πεδίου της βιομηχανίας ως μέσο επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικού».

Picture

Text Description automatically generated with medium confidence

Επίσης, αναφέρθηκε και το κάλεσμα για εισηγήσεις στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Scientix https://scientix.ellak.gr/

Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με επιπλέον εισηγήσεις, που παρουσιάζουν μελέτες περίπτωσης για την ενσωμάτωση της εκπαιδευτικής έρευνας στην εκπαιδευτική διαδικασία:

α) Η Δρ. Αρναούτη Eιρήνη Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας παρουσίασε την εργασία:

Εστιάζοντας στη δημιουργικότητα: Έλληνες έφηβοι συνδυάζουν την ψηφιακή αρχειοθέτηση με τη δημιουργία ψηφιακού ντοκιμαντέρ (Focus on creativity: Greek teenagers combine digital archiving and documentary-making)

β) Η Δρ.Διακόνου Μαρία (Δρ Φυσικός) & Χρύσα Αγγελίδου (Δρ Χημικός) παρουσίασαν την εργασία:

Μελέτη χημικών και φυσικών ιδιοτήτων υδατικών διαλυμάτων χαμηλής συγκέντρωσης

γ) Ο Δρ. Μακεδόνας Χριστόδουλος (Δρ Χημικός), ο κ. Χασάπης Σωτήριος (M.Sc. Μαθηματικός) o κ. Θώδης Γεώργιος (M.Sc. Φιλόλογος), η κ. Διακόνου Μαρία (Δρ Φυσικός), ο κ. Φανίδης Χρήστος (Δρ Φυσικός) και η κ.  Πουλούδη Μαρία (Μ.Sc. Μαθηματικός) παρουσίασαν την εργασία :

Απόψεις των μαθητών του Προτύπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σχετικά με την εξ αποστάσεως σύγχρονη εκπαίδευση την περίοδο της Άνοιξης 2020

δ) H Δρ. Ταλιούρη Ειρήνη (Δρ Βιολογίας) παρουσίασε την εργασία «Η αξία του Podcast στην σχολική Βιολογία»

Η αξία του Podcast στην σχολική Βιολογία

2) Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Φανίδης παρουσίασε την διαδικασία για την σύνταξη βιογραφικού τύπου Europass μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

3) Ο κ. Χασάπης Σωτήριος (M. Sc. Μαθηματικός) και ο κ. Κομηνός Δημήτριος (Δρ. Φιλόλογος) παρουσίασαν, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες για ψηφιοποίηση εγγράφων μέσω του το ΙRIS Scan, που διαθέτει το σχολείο. Επίσης πρότειναν τρόπους χρήσης των ψηφιοποιημένων εγγράφων για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δείτε το σχετικό Βίντεο

Ομιλία της ευρωβουλευτού κας Ελίζας Βόζεμπεργκ στο πλαίσιο της δράσης: «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου ολοκληρώνεται η δράση: «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS)» με επίσημη προσκεκλημένη στο σχολείο μας την ευρωβουλευτή κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία θα συζητήσει με τους μαθητές και θα μιλήσει για τις νέες προκλήσεις της Ενωμένης Ευρώπης και τη θέση των νέων μέσα σε αυτή.

Κατά την εορταστική εκδήλωση οι μαθητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» είχε ως στόχο την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τον ευρωπαϊκό κοινοβουλευτισμό, τις αξίες της δημοκρατίας στην Ευρώπη και τον ρόλο και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για την εορταστική εκδήλωση έγινε καθώς η 9η Μαΐου έχει θεσμοθετηθεί ως η Ημέρα της Ευρώπης και είναι η επέτειος της ιστορικής «Διακήρυξης Σουμάν».  Ο Γάλλος πολιτικός Ρομπέρ Σουμάν θεωρείται ο εμπνευστής της ευρωπαϊκής ενοποίησης διότι στις 9 Μαΐου 1950  διατύπωσε την πρότασή του για μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας που είχε ως στόχο την αποφυγή των πολεμικών συγκρούσεων στην Ευρώπη και την ειρηνική διαβίωση των ευρωπαϊκών λαών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις δύο τελευταίες ώρες και θα συμμετέχει η Α΄ Λυκείου.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Ματθαίος Γιανναράς – Δημήτρης Κομηνός

 

4η διαδικτυακή συνάντηση: «Επιστημονικές εξελίξεις στην Ιατρική & επαγγελματικές προοπτικές»

κατάλογος

logotypo-neas-smyrnis_645x

κατάλογος2

Νέο σήμα συνδέσμου

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 4η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Επιστημονικές εξελίξεις στην Ιατρική & επαγγελματικές προοπτικές», Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη σύνδεση εκπαίδευσης και εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για καθένα από τα θέματα των διαδικτυακών μας εκδηλώσεων προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε πολλές και διαφορετικές πτυχές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Το θέμα της 4ης διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν διαχρονικό και πάντα επίκαιρο!

Με την βοήθεια των αποφοίτων της Σχολής μας, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπροσωπούν διαφορετικές ειδικότητες της Ιατρικής είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να λάβουμε κρίσιμες και σημαντικές πληροφορίες για τις επιστημονικές εξελίξεις στην ιατρική, αλλά και συμβουλές για επαγγελματικές προοπτικές μέσα από πραγματικές εμπειρίες.

Αριστείδης Βέβες, MD, DSc, Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπ. Harvard,

Διευθυντής Rongxiang Xu Κέντρου Αναγεννητικής Θεραπευτικής,

Διευθυντής Ερευνητής, Joslin-Beth Israel Deaconess Foot Center.

Κωνσταντίνος Πάντος, Καθηγητής Φαρμακολογίας,

Διευθυντής Εργαστηρίου Φαρμακολογίας Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ.

Νίκος Σταθόπουλος, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Ομαδικός Αναλυτής,

Οικογενειακός Θεραπευτής, Επιστ. Υπεύθυνος “Διεπιστημονικού Κέντρου Αθηνών

(ΔΕ.Κ.Α.) για το παιδί και την οικογένεια”.

Ευστάθιος Διάκος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ιδρυτής & Διευθυντής της κλινικής

εξωσωματικής γονιμοποίησης In-OVO Fertility Clinic.

Νικόλαος Η. Μουστάκης, MD, MSc, MRCS (Eng), Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός,

Στρατιωτικός Ιατρός-Επιμελητής Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής, κ. Τσάτσο Αναστάσιο, ο οποίος διαθέτει και πολύχρονη ιατρική εμπειρία ως πνευμονολόγος, είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και Διευθυντής ΕΣΥ και συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση και στην πρόσκληση των εισηγητών της 4ης διαδικτυακής μας εκδήλωσης.

Υπεύθυνη οργάνωσης, συντονισμού και επικοινωνίας:

Αργύρη Παναγιώτα (M.Sc, M.Ed), Μαθηματικός στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, Υποψήφια Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.