Δειγματικές διδασκαλίες καθηγητών του σχολείου μας με ακροατήριο Κινέζους καθηγητές.

Οι φιλόλογοι εκπαιδευτικοί του Πρότυπου Γενικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, προσέφεραν διδασκαλίες  σε δύο ομάδες Κινέζων καθηγητών από τα Γραφεία Εκπαίδευσης Hangzhou Xiacheng District και Hangzhou Educational Bureau, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό- επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα τις ανθρωπιστικές σπουδές στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, που πραγματοποιήθηκε σε επιλεγμένα σχολεία της Αθήνας και της Καλαμάτας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2019, συμβάλλοντας σημαντικά στη γνωριμία των Κινέζων καθηγητών με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς τις διδακτικές μεθόδους 다운로드.

   Σημειώνεται ότι  μία διδασκαλία ήταν διαθεματική και πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιευθυντή του σχολείου και Μαθηματικό κ 소녀시대 몰랐니 다운로드. Χασάπη Σωτήριο μαζί με τη Φιλόλογο Καθηγήτρια κ. Λάζου-Μπαλτά Καλυψώ.

   Προηγήθηκε υποδοχή και ενημέρωση των Κινέζων Εκπαιδευτικών σχετικά με την Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης από το Διευθυντή του Προτύπου Λυκείου κ 다운로드. Φανίδη Χρήστο και τον Υποδιευθυντή κ. Χασάπη Σωτήριο.

      Προσφέρθηκαν σε κάθε ομάδα των Κινέζων Εκπαιδευτικών 2 τρίωρα δειγματικών διδασκαλιών φιλολογικών μαθημάτων γύρω από θέματα αρχαιογνωσίας 다운로드.

    Μετά τις διδασκαλίες ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά συστήματα Ελλάδας και Κίνας 다운로드. Συμμετείχε ενεργά η  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02  κ. Αγγελική Χρονοπούλου 페어리테일 다운로드.    Επίσης, έγιναν παρουσιάσεις πολιτισμικού υλικού τόσο από την ομάδα των Κινέζων Εκπαιδευτικών όσο και από τους μαθητές του Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης 다운로드.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εξαιρετική δουλειά τους. Οι εντυπώσεις και τα σχόλια των Κινέζων συναδέλφων ήταν ενθουσιώδη 덩케르크 다운로드.

Ο Διευθυντής