Εξ αποστάσεως συνδιδασκαλία – Δράση για την Παραγωγή ανοικτού ψηφιακού περιεχομένου και την Ελεύθερη πρόσβαση στην ψηφιακή πολιτισμική πληροφορία

웹로직 엑셀 다운로드 다운로드 다운로드 다운로드 오픈 jdk 다운로드

Πρόγραμμα εξ απόστασης μαθημάτων και αναθέσεις εργασιών.

트와이스 뮤직비디오 다운로드

Ξεκίνησαν οι προσπάθειες μας για ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών δομών ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης του Σχολείου μας και για την επέκτασή τους σε σύγχρονη Τηλεκπαίδευση 공한체. Δείτε εδώ το πρόγραμμα των τηλεμαθημάτων και τις αναθέσεις εργασιών στους/στις μαθητές/μαθήτριές μας καθώς και τις λειτουργούσες ηλεκτρονικές τάξεις του σχολείου

Ο Διευθυντής

튜닝기 다운로드 다운로드 다운로드

Εκπαιδευτικό υλικό Covid-19

Η καθηγήτρια του Σχολείου μας κυρία Αργύρη Παναγιώτα έχει αρχίσει μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τον Covid19 피노키오 mp3 다운로드. Σας τις παρουσιάζουμε :

Η σχολική μας τάξη τυπικά βρίσκεται μακριά μας, όμως μπορούμε να την φέρουμε πολύ κοντά μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών για εξ αποστάσεως διδασκαλία και μέσα από επίκαιρα και σημαντικά ζητήματα να δημιουργήσουμε κίνητρα για μάθηση και αξιοποίηση των γνώσεων που διδάσκουμε στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών (ακόμα και με κλειστά σχολεία) 맥 윤고딕.

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με πρόταση της κ. Αργύρη, έχει δημιουργηθεί η ψηφιακή κοινότητα Εκπαιδευτικό υλικό για Covid-19 , όπου θα συγκεντρώνονται διδακτικά εκπαιδευτικά σενάρια για τη σύνδεση της πανδημίας Covid-19 με τα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος σπουδών, καθώς και οι εργασίες των μαθητών πάνω σε αυτά 익스플로러 동영상 다운로드.
Αξιοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία για εξ αποστάσεως μάθηση και διδασκαλία του ευρωπαϊκού έργου Golab δημιουργήθηκε ο χώρος μάθησης “Μαθηματική επιδρομή Covid-19 στην παγκόσμια κοινότητα” 다운로드.
Ελεύθερη πρόσβαση στο μάθημα: http://bit.ly/2Wpsgkr 다운로드. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως στο Χώρο μάθησης.

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι η ανάδειξη της μαθηματικής γνώσης ώστε να κατανοήσουν οι μαθητές πώς εξαπλώνεται ένας ιός / μία μολυσματική ασθένεια μέσα σε ένα πληθυσμό. Μέσα από το μάθημα αυτό αιτιολογείται και με βάση τα μαθηματικά πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα μέτρα πρόληψης. Τα μαθηματικά επιβεβαιώνουν τα μέτρα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης που οφείλουμε να τηρήσουμε όλοι μας. Η μαθηματική μοντελοποίηση (αλγεβρική και γραφική), σε συνδυασμό με την στατιστική επεξεργασία των παγκόσμιων δεδομένων, αποτελεί ένα σημαντικό μαθηματικό εργαλείο της παγκόσμιας κοινότητας για την λήψη μέτρων μη εξάπλωσης της νόσου. Το μάθημα αυτό δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις: Πώς ένας ιός εξαπλώνεται σε έναν πληθυσμό; Ποιοι παράγοντες και με ποιο τρόπο επηρεάζουν την ταχύτητα και το εύρος διάδοσης; Η δημιουργία μαθηματικών μοντέλων είναι μία διαδικασία με πολλούς περιορισμούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική εξέλιξη των νόσων, των επιδημιών ή την εξέλιξη ενός πληθυσμού. Το μάθημα αυτό είναι ένα έναυσμα για την κατανόηση πραγματικών καταστάσεων με τη βοήθεια των μαθηματικών εργαλείων (συναρτήσεις).
Έχει πραγματοποιηθεί ήδη εξ αποστάσεως διδασκαλία με το τμήμα Β3, της οποίας ο αντίκτυπος και το ενδιαφέρον των μαθητών δίνει κίνητρα για την υλοποίηση της διδασκαλίας από την κα Αργύρη και σε άλλα τμήματα.

Προσεχώς έχει προγραμματιστεί για το θέμα του Covid-19 τηλεδιάσκεψη για τη διαθεματική προσέγγιση του ζητήματος από την φιλόλογο καθηγήτρια του σχολείου μας κα Παπαδοπούλου Μαρία και την μαθηματικό κα Αργύρη Παναγιώτα, με θέμα “Πανδημία: Η ιστορία μας διδάσκει. Τα μαθηματικά ερμηνεύουν.”
Τέλος, στην κοινότητα έχει αναρτηθεί η δημιουργική ερευνητική εργασία των μαθητριών Ασκούνη Αναστασίας και Δουλοπούλου Ελισσάβετ με τίτλο “Μοντελοποίηση επιδημιών”, που είχε υλοποιηθεί το σχολικό έτος 2018-19 με την επίβλεψη της κα Αργύρη, και είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, λόγω των ειδικών συνθηκών στις οποίες ζούμε.

Oμιλία του καθ. Christophe Roche (Παν/μιο Σαβοίας, Γαλλία) με τίτλο: “Τεχνητή Νοημοσύνη και Ορολογία”

다운로드 Poster-Terminology-and-AI

건전한 메이즈러너 3 천국은 마치 다운로드 다운로드

Επίσκεψη του Συλλόγου προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ στο σχολείο μας

Στα πλαίσια της συνεργασίας του σχολείου μας με το σωματείο προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, επισκέφθηκαν στις 4/2/2020 δώδεκα έφηβοι/ες με τις εκπαιδεύτριες τους 방탄소년단 가사. Οι έφηβοι/ες παρακολουθούν μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΑΛΜΑ και μας παρουσίασαν την δουλειά και την εκπαίδευση τους netbus 1.7.

Ακολούθησε συζήτηση, σε πολύ χαρούμενο κλίμα, με τους μαθητές/τριες του σχολείου μας 다운로드. Μετά την πρόσκληση που μας απευθύνθηκε, ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και εμείς το ΑΛΜΑ 삼성 프린터 진단 다운로드.

Ο Διευθυντής

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σας καλωσορίζει στην τέταρτη χρονιά της δράσης, η οποία προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο 마인크래프트 서버. Στην καρδιά του Φεβρουαρίου επισκεπτόμαστε τη θεατρική γειτονιά της οδού Πειραιώς και περνάμε την είσοδο του Θεάτρου Κιβωτός (Πειραιώς 115), για να παρακολουθήσουμε τον Ρινόκερο, το θεατρικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Άρη Σερβετάλη σε έναν από τους βασικούς ρόλους να δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας 다운로드.

Ο Ιονέσκο έγραψε τον «Ρινόκερο» το 1959 ως μια αλληγορική κριτική στη μαζική έξαρση και αποδοχή του ναζισμού και του φασισμού των κοινωνιών της εποχής 슬롯머신 다운로드. Οι κάτοικοι μιας γαλλικής πόλης προσβάλλονται από «ρινοκερίτιδα» και μεταμορφώνονται σε καταστροφικούς ρινόκερους εκτός από τον Μπερανζέ (Άρης Σερβετάλης) που αντιστέκεται. Ο σκηνοθέτης της παράστασης ανακάλυψε μία νέα «ρινοκερίτιδα» στην εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου από το κινητό τηλέφωνο, που του αφαιρεί το ενδιαφέρον για οτιδήποτε στη ζωή 두사랑 mp3 다운로드. Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Στέλιος Ιακωβίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Θάνος Μπίρκος, Αναστασία Στυλιανίδη. 

Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται στο θέατρο και αποχωρούν από αυτό με ευθύνη αποκλειστικά των κηδεμόνων τους amos 18.0 다운로드.

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00 το απόγευμα 강호기행록.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή και να εξοφλήσουν τα εισιτήρια (θα υπάρξει περαιτέρω αναλυτική συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους επί αυτού) μέχρι και την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνσηevangelikipametheatro@gmail 차마고도 다운로드.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν 갤럭시 s3. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής 다운로드. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη 다운로드. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ομιλία του μαθηματικού του Σχολείου μας κ. Αλκιβιάδη Τζελέπη.

3ds max 2012 download

Tην Πέμπτη 6/2 (12-2 μ.μ.), θα λάβει χώρα στο θέατρο της Σχολής μας επιμορφωτική συνάντηση καθηγητών ΠΕ03, στην οποία ο μαθηματικός μας κ 윈도우 10 한글 언어 팩 다운로드. Αλκιβιάδης Τζελέπης θα μιλήσει με θέμα “Συμμετρία και Προβλήματα Κίνησης” 다운로드.
Η συνάντηση γίνεται στα πλαίσια των δράσεων του Εργαστηρίου Άλγεβρας

Εισήγηση μαθητών μας σε μαθητικό συνέδριο για τον Παλαμά

«Η Τρισεύγενη 다운로드. Η θεατρική μοναχοκόρη του Κωστή Παλαμά» ήταν ο τίτλος της εισήγησης των μαθητών του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, στο μαθητικό συνέδριο που συνδιοργανώθηκε από το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας 다운로드. Οι οχτώ μαθητές που αποτελούσαν την ομάδα του σχολείου μας (Ανδρέας Τσουβαλάς, Αγγελική Χαραλαμποπούλου, Πελίνα Σταματάκη, Μαρία Φεφέ, Δημήτρης Τσομώκος, Στέλλα Τσέκου, Τζώρτζια Ζώρα και Ειρήνη Κομισοπούλου) ανακοίνωσαν την εργασία τους, που έγινε με την καθοδήγηση της φιλολόγου Καλυψώς Λάζου, την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, στο Θέατρο του Κολλεγίου, εκεί όπου ο Κάρολος Κουν έδωσε τις πρώτες θεατρικές παραστάσεις του με τους μαθητές του 다운로드. Επιστημονική Υπεύθυνη για την προετοιμασία της ομάδας ήταν η Επίκουρη Καθηγήτρια Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ 파리 지하철 노선도 다운로드. Μαρία Δημάκη-Ζώρα. Στο μαθητικό συνέδριο με τίτλο : «Κωστής Παλαμάς : 160 χρόνια από τη γέννησή του» συμμετείχαν 14 ομάδες Γενικών Λυκείων από την Αττική και μία από την Κύπρο. 

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Euroscola 2020

Με συμμετοχή αποστολών από 21 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , δηλαδή συνολικά 486 μαθητών και των συνοδών καθηγητών πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα Euroscola του 2020, στο Στρασβούργο 다운로드. Η ημερίδα αυτή που ήταν και η τελευταία με τη συμμετοχή μαθητών από το Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε χώρα στις 17 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 다운로드. Μαθητές σε ρόλο ευρωβουλευτών συζήτησαν χωρισμένοι σε επιτροπές έξι επίκαιρα θέματα που αφορούσαν το περιβάλλον και τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, την ασφάλεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το μέλλον της Ευρώπης, τα προβλήματα των νέων με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τη μετανάστευση και την απασχόληση των νέων 다운로드. Κατέθεσαν στην ολομέλεια ψηφίσματα με προτάσεις, τα οποία έθεσαν στην κρίση του συνόλου των συναδέλφων τους 기묘한 이야기. Οχτώ από τα 24 μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν μαθητές του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (Μιχαήλ Πέππας, Δημήτρης Τσομώκος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δέσποινα Δίπλα, Άννα Δριμή, Χάρης Βεργαδής, Δανάη Μπίφσα και Πελίνα Σταματάκη, Η τελευταία συμπαρουσίασε την ελληνική αντιπροσωπεία στην ολομέλεια και εκλέχτηκε Προεδρεύουσα της Επιτροπής που μελέτησε την απασχόληση των νέων 다운로드. Η μαθήτρια Δανάη Μπίφσα κάλυψε δημοσιογραφικά την ημερίδα. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής ήταν η φιλόλογος του σχολείου μας Καλυψώ Λάζου 오리진 그래프 다운로드.  

Η Ευαγγελική Σχολή πάει Θέατρο στις 16 Φεβρουαρίου

Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σας καλωσορίζει στην τέταρτη χρονιά της δράσης, η οποία προσφέρει σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους την ευκαιρία παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, με μειωμένο εισιτήριο 클래식 다운로드. Στην καρδιά του Φεβρουαρίου επισκεπτόμαστε τη θεατρική γειτονιά της οδού Πειραιώς και περνάμε την είσοδο του Θεάτρου Κιβωτός (Πειραιώς 115), για να παρακολουθήσουμε τον Ρινόκερο, το θεατρικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Άρη Σερβετάλη σε έναν από τους βασικούς ρόλους να δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας 다운로드.

Ο Ιονέσκο έγραψε τον «Ρινόκερο» το 1959 ως μια αλληγορική κριτική στη μαζική έξαρση και αποδοχή του ναζισμού και του φασισμού των κοινωνιών της εποχής 눈 mp3. Οι κάτοικοι μιας γαλλικής πόλης προσβάλλονται από «ρινοκερίτιδα» και μεταμορφώνονται σε καταστροφικούς ρινόκερους εκτός από τον Μπερανζέ (Άρης Σερβετάλης) που αντιστέκεται. Ο σκηνοθέτης της παράστασης ανακάλυψε μία νέα «ρινοκερίτιδα» στην εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου από το κινητό τηλέφωνο, που του αφαιρεί το ενδιαφέρον για οτιδήποτε στη ζωή 다운로드. Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Στέλιος Ιακωβίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Θάνος Μπίρκος, Αναστασία Στυλιανίδη. 

Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται στο θέατρο και αποχωρούν από αυτό με ευθύνη αποκλειστικά των κηδεμόνων τους daum.net 다운로드.

Η Σχολή εξασφάλισε 50 εισιτήρια, στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ το καθένα, για την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00 το απόγευμα 왕좌의게임 시즌8 4화 다운로드.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή και να εξοφλήσουν τα εισιτήρια (θα υπάρξει περαιτέρω αναλυτική συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους επί αυτού) μέχρι και την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση evangelikipametheatro@gmail 벽속에숨은마법시계.com. Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν Hotkeyz download. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής 서치 아이 다운로드. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη 아나콘다 파이썬 다운로드. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.