Ακύρωση της αναχώρησης της εκδρομής για το Στρασβούργο.

Πριν από λίγο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας ότι αναστέλλονται προσωρινά όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων στο εξωτερικό για λόγους προφύλαξης από τον κορονοϊό.
Το ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επιδημία, παρουσία του υπουργού Υγείας κ.Βασίλη Κικίλια.
Επομένως τα παιδιά μας που ήταν να μεταβούν στο Στρασβούργο την Τρίτη παρακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των μαθημάτων στο σχολείο.

Ο Διευθυντής

Επίσκεψη στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α.

Μια πολύ σημαντική εμπειρία είχαν στις 28 Ιανουαρίου, 21 μαθητές της κατεύθυνσης Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β΄ και της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, με την επίσκεψή τους στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α.

Στην αίθουσα Κοσμητείας οι μαθητές ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον κ. Πετρίδη Πλ., αναπληρωτή καθηγητή Βυζαντινής Αρχαιολογίας του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διευθυντή του Μουσείου Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, τον κ. Καραμανωλάκη Β., αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας, την κ. Νικολοπούλου Μ., ΕΔΙΠ του τμήματος Φιλολογίας, την κ. Φανουράκη Κλ., Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών, την κ. Λακίδου Ι., ΕΔΙΠ του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και  την κ. Χαρίλα Ντ., ΕΔΙΠ του τμήματος Ψυχολογίας, οι οποίοι, σε συζήτηση που ακολούθησε, έλυσαν λεπτομερώς όλες τις απορίες των μαθητών μας για θέματα που αφορούν στα προγράμματα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων των παραπάνω τμημάτων.

Στη συνέχεια ο κ. Πλάτων Πετρίδης, μας οδήγησε στο Μουσείο Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, που περιλαμβάνει μοναδικής σημασίας συλλογές αντικειμένων με διαχρονική κάλυψη όλων των περιόδων του ελληνικού πολιτισμού, αλλά και μια άρτια εξοπλισμένη μονάδα συντήρησης των ευρημάτων.

Τέλος, οι συμμετέχοντες μαθητές Δεφίγγος Τ., Κατσουλάκου Στ., Κολοβού. Ε., Μαρασλίδου Δ., Μπαούση Μ., Ναζαρία Ι., Πετρίδης Ρ., Σαφος Φρ., Σπαϊδιώτη Β., Δημησιάνου Ειρ., Βεργάδης Χ., Δριμή Α., Ζώρα Τζ.,  Μιχαηλίδου Ελ., Σταματάκη Π., Τσέκου Στ., Τσομώκος Δ., Φαζου Μ., Φαρμάκη Κ., Φεφέ Μ. και Χαραλαμποπούλου Αγγ. με τη συνοδεία του φιλολόγου Θώδη Γ. και της θεολόγου Παπανδρέου Ε. επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής σχολής, όπου ο υπεύθυνος λειτουργίας της κ. Τουρκογιάννης Γερ. αναφέρθηκε στο ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων των ανθρωπιστικών σπουδών που καλύπτει και στις ποικίλες κατηγορίες σχετικού υλικού που περιλαμβάνει.

Ευχαριστούμε θερμά τα τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.,την Γραμματεία της Κοσμητείας και την κ. Λομποτέση Ι. που συντόνισε την εκδήλωση,  τους διδάσκοντες που ενημέρωσαν τους μαθητές μας, τον υπεύθυνο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και κυρίως τον καθηγητή κ. Πλάτωνα Πετρίδη για την πρωτοβουλία και τη σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε για την πραγματοποίηση της επίσκεψης αυτής.

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο

Το σχολείο θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική μετακίνηση στα πλαίσια πρόσκλησης από διεθνείς οργανισμούς στο Στρασβούργο από 3/3/2020 – 6/3/2020

Η προκήρυξη

Προκήρυξη-Εκδρομής-στο-Στρασβούργο-ΠΓΕΛ-Ευαγγελικής-3-2020

Οι προσφορές

Prosf-Happy-Days-Strasb

Prosf-Spalas-Strasb

Prosf-TravelBug-Strasb

το πρακτικό αποσφράγισης

Prakt-Aposfrag-Strasbourg

το ιδιωτικό συμφωνητικό

Simfonitiko-Strasbourgo-1

και το πρόγραμμα της εκδρομής

Program-Strasbourg

Ο αριθμός ασφαλιστηρίου αστικής ευθύνης από την Allianz είναι 20013334/20011935

Εκπαιδευτική εκδρομή Βόλος – Θεσσαλονίκη

Παραθέτουμε την προκήρυξη της εκπαιδευτικής εκδρομής για την Γ Λυκείου στον Βόλο και την Θεσσαλονίκη

Προκήρυξη-πενθήμερης-ΠΓΕΛ-Ευαγγελικής_2019-2020

το πρακτικό αποσφράγισης των προσφορών

Praktiko-aposfragisis-Volos-Thessaloniki-PGEL-Euaggelikis

τις προσφορές

ProsfAcadimos

ProsfConnection

ProsfHappyDays

ProsfManesis

ProsfOurTrav

ProsfTravelBug

το ιδιωτικό συμφωνητικό

IdSimfVolThes_pub

και τον αριθμό ασφαλιστηρίου αστικής ευθύνης 20013334/20011935 Allianz Ελλάς.

Ο Διευθυντής

Εκπαιδευτική μετακίνηση στην Βενετία για συμμετοχή σε συνέδριο

Παραθέτουμε την προκήρυξη

Προκήρυξη-Εκδρομής-στην-Βενετία-ΠΓΕΛ-Ευαγγελικής-11-2019

το πρακτικό αποσφράγισης προσφορών

PraktAposfrVenetia

και οι τρεις προσφορές που κατατέθηκαν

IQprosf

SynthGroupprosf

Grefisprosf