Πρωτιά της Σχολής μας στον τοπικό διαγωνισμό EUSO!

 Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής συγχαίρουν τις μαθήτριες Μαρία Λουβουλίνα, Μαρία Παπαγεωργίου, Εριφύλη Προυσαλίδη και τον μαθητή Δημήτρη Εμμανουήλ  που στον τοπικό διαγωνισμό του EUSO (European Science Olympiad) κατέλαβαν την πρώτη θέση 이지 픽스 솔루션 다운로드.

Την προετοιμασία των μαθητών μας ανέλαβαν οι καθηγητές/καθηγήτριες της Σχολής μας Γεράσιμος Θεοδωρίδης (Βιολογία), Μαρία Διακόνου και Αργυρώ Γκερμπεσιώτη (Φυσική), Χριστόδουλος Μακεδόνας (Χημεία) τους οποίους ως Διευθυντής τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για ώρες που διέθεσαν και τις γνώσεις που έδωσαν στα παιδιά μας 윈도우10 프리셀 다운로드.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 3/12 διεξήχθη στο Ε.Κ.Φ.Ε. Νέας Σμύρνης (υπεύθ.: Αθανάσιος Γκουρμπής) η τοπική προκριματική φάση του διαγωνισμού EUSO (Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών) Apple quicktime download. Ο διαγωνισμός EUSO, που διοργανώνεται από την ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε., είναι ιδιαίτερος μιας που συνδυάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

·                     Είναι εργαστηριακός 맥용 오토캐드. Οι μαθητές δοκιμάζονται στην εκτέλεση πειραματικών διεργασιών και την ανάλυση των πειραματικών τους δεδομένων με στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων 다운로드.

·                     Είναι διεπιστημονικός 최미적시광 다운로드. Πρόκειται για έναν τρίωρο διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι μαθητές δοκιμάζονται εργαστηριακά στη φυσική, τη χημεία και τη βιολογία 경륜 그린카드.

·                     Είναι ομαδοσυνεργατικός 다운로드. Εν αντιθέσει προς άλλους γραπτούς διαγωνισμούς, κάθε σχολείο συμμετέχει με 3μελή ομάδα μαθητών php eclipse. Οι μαθητές προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους οφείλουν να συνεργαστούν.

Στον τοπικό διαγωνισμό συμμετείχαν 4 σχολεία και το Λύκειο μας κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ αυτών 다운로드.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά του Λυκείου μας και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!

Ο Διευθυντής

Η γνώμη των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας.

Αγαπητά παιδιά και αγαπητοί γονείς

Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας στο σχολείο ζητήσαμε από τους μαθητές/μαθήτριες μας να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων ανώνυμα με φόρμα Google 다운로드.

Από το σύνολο των 270 μαθητών/μαθητριών μας ογδόντα πέντε (85) παιδιά απάντησαν στο ερωτηματολόγιο 다운로드.

Για την αποτίμηση των απόψεων χρησιμοποιήθηκε μία κλίμακα συμφωνίας (Likert) με δυνατότητα σχολιασμού της απάντησης από όποιον/όποια το επιθυμούσε 워크스테이션 다운로드.

Πρόσβαση στις απαντήσεις έχει και καθηγητής/καθηγήτρια του σχολείου μας για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο 맥에서 윈도우. Η γνησιότητα των απαντήσεων διασφαλίστηκε από μοναδικό τετραψήφιο κωδικό που μοιράστηκε τυχαία στους μαθητές/μαθήτριες 다운로드.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο 다운로드. Ιδίως τα παιδιά της Γ Λυκείου που έκαναν τις προτάσεις τους για την βελτίωση του Σχολείου στην ερώτηση 9 쥬얼리 퍼즐 다운로드. Επίσης να ευχαριστήσω όσους τεκμηριωμένα έκαναν την κριτική τους συμπληρώνοντας το πεδίο του σχολιασμού 다운로드.

Σας παραθέτω τα γραφήματα με τις απαντήσεις και υπόσχομαι ότι τα σχόλια σας θα τεθούν υπόψη του ΕΠΕΣ, του Υποδιευθυντή, και τoυ Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς 영화 배심원들 다운로드.

Ο Διευθυντής

Μαθητές του Σχολείου μας διαγωνίζονται και εκπροσωπούν την Ελλάδα στον διαγωνισμό CanSat της European Space Agency

Άφιξη 24/6/2019 στο συνεδριακό κέντρο στο Castello San Pietro Terme στην Bologna της Ιταλίας

Άφιξη: Οι μαθητές και (μόλις πριν λίγες ημέρες) απόφοιτοί μας:

Μαργαρίτης Χρήστος, Πίπης Ευάγγελος, Κονίδας Χρήστος-Άγγελος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Παπανικολάου – Νταής Γεράσιμος, Τσάκωνας Γεώργιος με τον καθηγητή Φανίδη Χρήστο 다운로드. Η ομάδα υποστηρίζεται και από άλλους μαθητές/μαθήτριες του ομίλου ρομποτικής του Σχολείου στην Ελλάδα 일본만화 다운로드.


Προετοιμασία για την πρώτη παρουσίαση
από όλες τις ομάδες…. 브루드워.
Οι παρουσιάσεις ξεκινούν msvcp120d.dll!
Η ομάδα Orion του Σχολείου κάνει την πρώτη παρουσίαση με video
Η εισαγωγική παρουσίαση της ομάδας
Και το CanSat μας 인트로 영상 다운로드!

Δεύτερη ημέρα 25/6/2019

Την δεύτερη ημέρα (25/6/2019) η ομάδα παρουσίασε ενώπιον των κριτών τι πρόκειται να κάνει και δέχτηκε ερωτήσεις από αυτούς, πέρασε τον δορυφόρο από τεχνικό έλεγχο και επίσης πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο πτώσης (drop test) από τα 50 m 다운로드.

Τρίτη ημέρα 26/6/2019

Η εκτόξευση!! 모바일 바이두 가입없이!

Η τοποθεσία εκτόξευσης κοντά στο ραδιοτηλεσκόπιο στην Medicina
Η ομάδα προετοιμάζεται για την εκτόξευση…
Περιμένοντας την εκτόξευση και ελέγχοντας το σήμα σε έναν από τους τρεις σταθμούς βάσης, απαραίτητους για τον τριγωνικό εντοπισμό μέσω του RSSI που εξέπεμπε το CanSat 인디자인 2018 다운로드. Στον κόκκινο κύκλο η περιοχή της εκτόξευσης.
Η εκτόξευση 챔피언 1080p 다운로드!
Και σε βίντεο 다운로드!
Και τα φυτά που προσπάθησαν να εξαφανίσουν πολλά από τα CanSats……
Και ναι! Ανακτήσαμε το CanSat μας χάρη στο στίγμα από το gps μέσα από τoυς αγρούς (30% των CanSats δεν ανακτήθηκαν).
Συνεχίζουμε από το απόγευμα την επεξεργασία των δεδομένων μας (04:00 το πρωί) ετοιμάζοντας την τελική παρουσίαση (παραδίδεται στις 08:00). Καλή δύναμη!

Τέταρτη ημέρα 27/6/2019

Τελικές παρουσιάσεις

Μετά από μια νύχτα με πολλή δουλειά έτοιμοι για την παρουσίαση…
Η παρουσίαση της ομάδας αρχίζει σε λίγο…

Presentation of the team Orion from Evangeliki School of Smyrna Greece, representing Greece, in the European CanSat competition, Bologna 27/6/2019.

A high quality work implementing :

a) active stabilization of CanSat using PID control loop and interactively controlled moving fins
b) triangular localization involving experimental data of RSSI and solving coordinate equations referring to three ground stations
c) inertial localization involving rotation of the recorded acceleration vector from the frame of reference of the CanSat to an inertial frame of reference
d) Software developed by the students. The software implemented edge detection , using IR photos of the ground, in combination with a “traveling salesman” algorithm that can guide a rover to avoid the ground edges-obstacles as it moves on the photographed area of the planet.

All this work done exclusively from 17 – 18 year old students WITHOUT ANY MAJOR HELP FROM ADULTS!!!

Congratulations Team! Though your work has not been estimated, as it should be, you are much wiser now both at the scientific matters and also at some social aspects of life!

Η παράσταση με τίτλο “Η μνήμη της μέδουσας” από τον Θεατρικό Όμιλο της Σχολής

다운로드

O Θεατρικός Όμιλος του Προτύπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσετε τη νέα του παράσταση με τίτλο “Η μνήμη της μέδουσας”

η παράσταση της 30ης Ιουνίου
η παράσταση την 1η, 2η και 3η Ιουλίου

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της πολύ αξιόλογης παράστασης 다운로드!

ProgramTheater-6-2019-Medousa

Ο Διευθυντής

다운로드

Δράσεις στο πλαίσιο των δημιουργικών εργασιών της Α’ Λυκείου

Στα πλαίσια του projectτης Α’ Λυκείου,  με την ευρύτερη θεματική «Συμβουλευτική Επαγγελματικού προσανατολισμού: Αυτογνωσία – Αυτοαντίληψη – Αυτοεκτίμηση – Ενημέρωση – Πληροφόρηση – Λήψη απόφασης», η υπεύθυνη καθηγήτρια κα 다운로드. Λέκκα Μαρία και οι μαθητές του τμήματος Α3 πραγματοποίησαν,  τις εξής δράσεις:

α) Δράση «Ο κόσμος στην τάξη μας»

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε μέσα από την πλατφόρμα 100mentors https://www.100mentors.com/ με τη βοήθεια της ψηφιακής πλατφόρμας The Tipping Pointhttps://www.thetippingpoint.org.gr/  세글자 다운로드. Οι μαθητές αφού γνώρισαναρχικά το περιβάλλον της πλατφόρμας, πρότειναν συγκεκριμένους επαγγελματίες, και τελικά πραγματοποιήθηκαν τρεις τηλεδιασκέψεις με επαγγελματίες από τους χώρους:

της Ψυχολογίας,  με τον κ.G.Fragakis – Ψυχολόγο – Προσωποκεντρικό Ψυχοθεραπευτή,

της Ιατροδικαστικής, με τον Dr 다운로드. G. Leon Ιατροδικαστή – Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατροδικαστικής

και της Χημικής Μηχανικής, με τον G.Stanitsas  Χημικό Μηχανικό – Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου, Εγχώριου & Διεθνούς Εμπορίου & Μάρκετινγκ 다운로드.

Οι επαγγελματίες ενημέρωσαν τους μαθητές σχετικά με την επιστήμη τους και το επαγγελματικό τους πεδίο, αλλά και έδωσαν σημαντικά μαθήματα  στους μαθητές σχετικά με τον τρόπο επιλογής επαγγέλματος, το επαγγελματικό προσανατολισμό γενικότερα και τη ζωή τους συνολικά,  χαρίζοντας τους μια αξέχαστη εμπειρία 다운로드.

Μέτα την ολοκλήρωση των τηλεδιασκέψεων οι μαθητές κλήθηκαν να αξιολογήσουν τη τηλεδιάσκεψη, γεγονός που τους έκανε να αναστοχαστούν πάνω στη συγκεκριμένη εμπειρία καθώς και να συνειδητοποιήσουν τη δυναμική της 방탄소년단 가사.

Τέλος το γεγονός ότι τα αρχεία των τηλεδιασκέψεων είναι προσβάσιμα  σε όλα τα μέλη της ομάδας ανά πάσα στιγμή, εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους παραπάνω στόχους netbus 1.7.

β)«Γέφυρες και εμπόδια»

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την κα 다운로드. Κορδονούρη, υπεύθυνη Σεπ του 1ου ΚΕΣΥ Δ’ Αθήνας (πρώην ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας). Αρχικά έγινε συζήτηση με τους μαθητές σχετικά με τη θεματική του επαγγελματικού προσανατολισμού 삼성 프린터 진단 다운로드. Στη συνέχεια μοιράστηκαν και συμπληρώθηκαν από τους μαθητές τα σχετικά φύλλα εργασίας, το περιεχόμενο των οποίων ανέλυσε εξατομικευμένα η κ.Κορδονούρη, παρουσία της ολομέλειας της τάξης 마인크래프트 서버. Η ανάλυση μάλιστα των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης βιωματικής άσκησης έγινε και γραπτά σε δεύτερο χρόνο από την σύμβουλο.Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση οι μαθητές έκαναν ένα ακόμη βήμα στην πορεία τους προς την αυτογνωσία.Παράλληλα ενημερώθηκαν σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η νέα δομή του ΚΕΣΥ στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και δόθηκαν τα κίνητρα να προχωρήσουν σε εξατομικευμένη συμβουλευτική παρέμβαση.Όλα τα παραπάνω κρίνονται ιδιαίτερα χρήσιμα για τους μαθητές της Α’ Λυκείου που βρίσκονται μπροστά σε μια σημαντική απόφαση για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Πίνακας Διακρίσεων Σχολείου 2018 -2019

삼성전자서비스 다운로드

Ο πίνακας των διακρίσεων του Σχολείου μας κατά το διδακτικό έτος 2018 – 2019 아이폰 구글 지도 다운로드.

Pinakas-Diakriseon-PGEL-Euaggelikis-2018-2019

다운로드

Βράβευση ψηφιακής δημιουργίας μαθητών του Σχολείου

다운로드

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης βραβεύτηκε η συμμετοχή του Σχολείου μας στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της Πόλης σου» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης της χώρας και της Ομογένειας 다운로드.

Το ψηφιακό ιστορικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, με τίτλο «Από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη: Κτίρια-Σταθμοί της πνευματικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής παράδοσης» δημιούργησε το τμήμα Β2 του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Αγγλικών κας Αρναούτη Ειρήνης και του Φιλολόγου κ. Θώδη Γεωργίου 다운로드.

ΕΠΑΙΝΟΣ-ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡΗ Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Πάει Θέατρο


Η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης ολοκληρώνει τη φετινή τρίτη χρονιά αυτής της δράσης, με την καθιερωμένη πρόσκληση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου 슈퍼내추럴 시즌3 다운로드. Φέτος καλωσορίζουμε το καλοκαίρι, με την τριλογία Ορέστεια του Αισχύλου, μια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, ενταγμένη στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 사탄탱고 다운로드.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο εγχείρημα του Εθνικού Θεάτρου: Τρεις σκηνοθέτιδες στην πρώτη τους εμφάνιση στην Επίδαυρο παρουσιάζουν σε ενιαία παράσταση την Ορέστεια,  με  σχεδόν κοινή ομάδα συντελεστών: Τον Αγαμέμνονα σκηνοθετεί η Ιώ Βουλγαράκη, τις Χοηφόρουςη Λίλλυ Μελεμέ και τις Ευμενίδες η Γεωργία Μαυραγάνη 다운로드. Η μετάφραση είναι του Κώστα Μύρη. Παίζουν μεταξύ άλλων: Φιλαρέτη Κομνηνού, Ιερώνυμος Καλετσάνος,  Γιώργος Χρυσοστόμου, Θέμης Πάνου 찬양곡 다운로드.

Η Σχολή εξασφάλισε 100 εισιτήρια, στη B’ Ζώνη του Κάτω Διαζώματος για την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, στις 20:30 심야식당 시즌4 다운로드. Το κόστος του κάθε εισιτηρίου είναι 20 ευρώ για τους ενήλικες και 13 ευρώ για τους έφηβους μαθητές 너를 만나. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στην Επίδαυρο με δικό τους μεταφορικό μέσο 유즈키 유카리 보컬로이드 다운로드. Εναλλακτικά η Σχολή εξασφάλισε τη δυνατότητα μεταφοράς στο Αρχαίο Θέατρο και επιστροφής στην Αθήνα, με λεωφορείο του Εθνικού Θεάτρου και με συνοδεία εξειδικευμένου θεατρολόγου 다운로드. Το κόστος του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 26 ευρώ κατ’ άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας 다운로드. Αν συγκεντρωθούν  48 άτομα που επιθυμούν να επωφεληθούν από την προσφορά αυτήν, το λεωφορείο του Εθνικού θα αναχωρήσει ειδικά για εμάς από την Ευαγγελική Σχολή 다운로드. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές προσέρχονται και αποχωρούν από την παράσταση με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

            Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηevangelikipametheatro@gmail.com . Στη δήλωση παρακαλούνται να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το κινητό τηλέφωνο του προσώπου επικοινωνίας, και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να κρατήσουν. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, παρακαλούνται να παραδίδουν τα χρήματα στην κυρία Καλυψώ Λάζου, στο Λύκειο της Σχολής. Εναλλακτικά οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να παραδίδουν τα χρήματα στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Μιχάλη Μιχαλιό και οι μαθητές του Λυκείου στον Υποδιευθυντή του, κύριο Σωτήρη Χασάπη. Επισημαίνεται ότι η Σχολή παραμένει κλειστή κατά τις μέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Θα σας παρακαλούσαμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων όσο πιο άμεσα γίνεται.

Παρουσίαση Διαθεματικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος

일드 굿닥터 다운로드
다운로드 다운로드 다운로드 마인크래프트 0.12.1 무료

Έφηβος βουλευτής και αναπληρωτής στη 14η σύνοδο της Βουλής των Ελλήνων

Στη φετινή δράση της Βουλής των Εφήβων δήλωσαν συμμετοχή 23 μαθητές και μαθήτριες της Α’ και της Β’ Λυκείου του Πρότυπου Γενικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης 인트라넷 다운로드. Ύστερα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ των μαθητών, αναδείχτηκε Έφηβη Βουλευτής της Σχολής από τον Μάιο του 2019 ως τον Μάιο του 2020 η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Αγγελική Χαραλαμποπούλου και αναπληρωτής Έφηβος Βουλευτής ο μαθητής της Α’ Λυκείου Μιχαήλ-Αθανάσιος Πέππας 다운로드. Ένας από τους δύο θα εκπροσωπήσει τη Σχολή στις εργασίες της φετινής συνόδου, στις 2-6 Σεπτεμβρίου 2019, που διοργανώνονται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στην ολομέλεια των Εφήβων Βουλευτών τα πεπραγμένα της φετινής μας δράσης και να λάβει μέρος σε ομαδικές συνεργατικές δραστηριότητες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο 다운로드. Η Σχολή συγχαίρει και τους δύο μαθητές και τους εύχεται επιτυχία στα καθήκοντά τους 다운로드.