«Τα φύλα στην Νεοελληνική και στην Αγγλική Λογοτεχνία….»: Μια διαθεματική προσέγγιση της Λογοτεχνίας και των Αγγλικών μέσα από επιλεγμένα κείμενα της νεοελληνικής και της αγγλικής λογοτεχνίας

Στη συγκεκριμένη δράση επιχειρήθηκε μια διαθεματική προσέγγιση της Λογοτεχνίας και των Αγγλικών μέσα από επιλεγμένα κείμενα της νεοελληνικής και της αγγλικής λογοτεχνίας, κατά το Α΄τετράμηνο του σχολικού έτους 2017-2018. Η θεματική της διδακτικής παρέμβασης ήταν “τα φύλα στη λογοτεχνία”, όπως προβλέπεται από το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στην Α’ Λυκείου 다운로드. Η επιλογή της μορφής και της μεθόδου διδασκαλίας σχετιζόταν με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, καθώς και με τις ιδιαιτερότητες της διδακτικής ενότητας 다이빙 벨 무료 다운로드.

Οι μαθητές με ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας κλήθηκαν να εντοπίσουν μέσα από τη συγκριτική εξέταση των προτεινόμενων κειμένων πώς διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου στην Ελλάδα και στην Αγγλία η κοινωνική αντίληψη σχετικά με τα φύλα, να συνδέσουν αυτές τις αντιλήψεις με το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο εμφάνισης των συγκεκριμένων κειμένων, με έργα άλλων τεχνών αλλά και με την εμπειρία τους από τη σύγχρονη εποχή blob url 다운로드. Η λυτρωτική και μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα, ο κοινωνικός ρόλος της γυναίκας, τα στερεότυπα που τον περιβάλλουν και οι σχέσεις των δυο φύλων στο ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο εγγράφονται αυτά και η μετεξέλιξή τους στη σημερινή εποχή αποτελούν τα βασικά θεματικά πεδία τα οποία προσεγγίστηκαν διακειμενικά και διαχρονικά με βάση τα εργαλεία που παρέχουν οι ΤΠΕ 다운로드.

Στο τέλος κάθε διδακτικής ενότητας, οι μαθητές υλοποίησαν μία δραστηριότητα αξιολόγησης τόσο στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας όσο και των Αγγλικών 다운로드.

Το παραγόμενο εκπαιδευτικό υλικό είναι αναρτημένο εδώ:

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ 2017-18

Η συγκεκριμένη διδακτική πρακτική και το παραγόμενο εκπαιδευτικό υλικό παρουσιάστηκαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η δημιουργικότητα και η καινοτομία στην εκπαιδευτική πράξη: με αφετηρία τη μακρόχρονη εμπειρία των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων» (http://iep.edu.gr/el/anakoinoseis/programma-synedriou) και αναμένεται η δημοσίευση της εισήγησης στα πρακτικά του συνεδρίου 다운로드.

Ο επιθεωρητής έρχεται

사운드클라우드 다운로드
« 1 από 2 »
포켓몬 xy apk 다운로드 Putty key generator download 다운로드 다운로드

Εκπαίδευση στην χρήση ψηφιακών εργαστηρίων (online labs) και εκπαιδευτικών εφαρμογών και στη δημιουργία συνοδευτικού εκπαιδευτικού υλικού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ-1

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ_2

 

Φωτογραφικό Υλικό και Παραδοτέα

24.1.2018

https://drive.google.com/open?id=1TqtegOJTa3LcdwFH5d8m1ga_BSW0gDUv

Παρουσίαση εδώ 코코 더빙 다운로드. Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε παρουσίαση ενασχόληση των μαθητών της με τις Μεγάλες Ιδέες της Επιστήμης 다운로드.

23.11.2018

https://drive.google.com/open?id=0BzEYxL1m8QuyTmZIT2o3V2VKQjQ

Yποστηρικτικό υλικό, με τη μορφή βίντεο, αλλά και το Εγχειρίδιο Υποστήριξης Εκπαιδευτικών στα Ελληνικά 다운로드.

Επίσης, εδώ θα βρείτε ένα Space (φάκελο) που περιέχει την παρουσίαση και το εγχειρίδιο στα ελληνικά ndrive.

13/12/2017

Εδώ μπορείτε να δείτε το ILS που παρουσίασε η κ 소프트웨어 불법 다운로드. Αργύρη κι εδώ είναι  το space που έχουμε δημιουργήσει κι έχει όλο το υλικό για το οποίο συζητήσαμε και φυσικά και το εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά, που ζητήθηκε συγκεκριμένα από συμμετέχουσες 리그 오브 레전드 북미 서버.

 

 

Δημιουργία Επιτραπέζιων Παιχνιδιών σε Θεματική Βιοχημείας στην Αγγλική Γλώσσα

pou 돈버그 apk

Δράση που πραγματοποίησαν η Δρ. Αγγελίδου Χρύσα και η Δρ. Αρναούτη Ειρήνη κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018 구글 중국어 입력기.

Το εκπαιδευτικό υλικό που παρήχθη μπορείτε να το ανακτήσετε από εδώ ida pro 5.2.