Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Β Λυκείου

Το Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής θα διενεργήσει εξετάσεις την Τρίτη 10/9/2019 και ώρα 10:00 -12:00 για την πλήρωση μίας θέσης στην Β Λυκείου. Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Δευτέρα 09/09/2019 στις 14:00. Σε περίπτωση που εξετάζονται προφορικά πρέπει να προσκομισθεί σχετική γνωμάτευση εν ισχύ από εγκεκριμένο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να προσέλθουν στο Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής στις 09:30 με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ο Διευθυντής

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απεστάλησαν οι επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2019.

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές μας και τους εύχονται καλές σπουδές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστεί τον Σύλλογο Διδασκόντων για την άοκνη προσπάθεια στη σωστή προετοιμασία των μαθητών.

απόφοιτοι 2017
απόφοιτοι 2018
απόφοιτοι 2019

 

Aποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σύμφωνα με το  Δελτίο Τύπου που ανακοινώθηκε στις 26-8-2019, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη 27-8-2019.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταστάσεις των επιτυχόντων (μόνο με τους κωδικούς των υποψηφίων) κάθε Λυκείου θα  αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας (την Τρίτη) σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.

Μετεγγραφή επιτυχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις της Α Λυκείου.

Οι γονείς και κηδεμόνες των 30 πρώτων μαθητών/μαθητριών που αναγράφονται στον κατάλογο κατάταξης , μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις της Α Λυκείου, παρακαλούνται να προσέλθουν από 2/9/2019 για να ξεκινήσει η διαδικασία μετεγγραφής από το Λύκειο στο οποίο έχει διαβιβαστεί το απολυτήριο Γυμνασίου του παιδιού τους στο Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελική Σχολής Σμύρνης.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιτυχόντες μαθητές/μαθήτριες δεν επιθυμεί να μετεγγραφεί στο Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής παρακαλούμε τον/την κηδεμόνα του να προσέλθει και να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ώστε να ειδοποιηθούν οι επόμενοι ενδιαφερόμενοι μαθητές/μαθήτριες του πίνακα κατάταξης.

Ο Διευθυντής

Αποτελέσματα για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Α Λυκείου για το Σχολικό Έτος 2019 – 2020

Μας απεστάλησαν τα αποτελέσματα από τις εισαγωγικές εξετάσεις της Α Λυκείου.

leyag_1

Επίσης από την Πρόεδρο του Βαθμολογικού κέντρου μας απεστάλη η ακόλουθη ανακοίνωση :

  1. «Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στη διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/pps/ , προκειμένου να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, πληκτρολογώντας τον κωδικό».

2. «Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται να δουν το/α γραπτό/ά του παιδιού τους μπορούν να καταθέσουν  αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: depps@minedu.gov.gr το αργότερο έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, αναγράφοντας:

-ονοματεπώνυμο παιδιού

-πατρώνυμο

-Πρότυπο Σχολείο

-κωδικό αριθμό αίτησης

-εξεταζόμενο  μάθημα – γραπτό (Γλώσσα ανάπτυξης, Γλώσσα κλειστού τύπου, Μαθηματικά ανάπτυξης, Μαθηματικά κλειστού τύπου)

-τηλέφωνο

 Η επίδειξη των γραπτών των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00  στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθήνας,  Π. Κυριακού 12 & Έλενας Βενιζέλου, 11521, Αμπελόκηποι.  Οι αιτούντες γονείς/κηδεμόνες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

 Η Πρόεδρος του Βαθμολογικού Κέντρου

Φανή Τσιαμπάση

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Α/θμιας Εκπ/σης»

Μηχανογραφικά δελτία- Κωδικοί υποβολής

Στις 2/7, 9/7 και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής (15/7/2019) θα παραμείνει ανοικτό το σχολείο για βοήθεια προς τους υποψηφίους σχετικά με την υποβολή Μ.Δ. και την δημιουργία κωδικών υποβολής, για όσους δεν προλάβουν έως αύριο Παρασκευή 28/06/2019.

Η παράσταση με τίτλο «Η μνήμη της μέδουσας» από τον Θεατρικό Όμιλο της Σχολής

O Θεατρικός Όμιλος του Προτύπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσετε τη νέα του παράσταση με τίτλο «Η μνήμη της μέδουσας»

η παράσταση της 30ης Ιουνίου
η παράσταση την 1η, 2η και 3η Ιουλίου

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της πολύ αξιόλογης παράστασης!

ProgramTheater-6-2019-Medousa

Ο Διευθυντής

Οδηγίες για την αλλαγή Ομάδας Προσανατολισμού στα ΓΕΛ

Από το ΥΠ.Π.Ε.Θ  κοινοποιήθηκε το με αριθμό πρωτ. 102163/2019 έγγραφο με τίτλο Οδηγίες για την αλλαγή Ομάδας Προσανατολισμού στα ΓΕΛ

ΕΞΕ-102163-2019-Οδηγίες-για-την-αλλαγή-Ομάδας-Προσανατολισμού-στα-ΓΕΛ

Εισαγωγικές εξετάσεις για την Α Λυκείου 24/6/2019

Την Δευτέρα 24/6/2019 θα πραγματοποιηθούν οι εισαγωγικές εξετάσεις για την Α Λυκείου στο κτίριο του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής, Λέσβου 4 στην Νέα Σμύρνη για 30 θέσεις.

Σε περίπτωση που κατά το Σχολικό έτος 2019 -2020 προκύψουν και άλλες κενές θέσεις αυτές θα πληρωθούν από τον πίνακα των επιτυχόντων των εξετάσεων.

Ωρα προσέλευσης έχει ορισθεί η 09:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους :

1) Αντίγραφο της αίτησής τους

2) Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας (ΜΟΝΟ)

Απαγορεύεται να φέρουν στην αίθουσα κινητά τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια, αριθμομηχανές, βιβλία, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό (blanco).

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η ύπαρξη και μόνο ηλεκτρονικών συσκευών μέσα στην αίθουσα αποτελεί επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού.

Αν θέλουν μπορούν να φέρουν μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.

Διαδικασία εξέτασης.

  1. Θα μοιραστούν στους μαθητές/τριες 4 δίφυλλα με τα θέματα Μαθηματικών και Γλώσσας (όλα μαζί).
  2. Οι μαθητές/μαθήτριες θα έχουν συνολικά 2 ώρες από την έναρξη της εξέτασης. Η κατανομή του χρόνου ανάμεσα στα δύο αντικείμενα (Μαθηματικά – Γλώσσα) είναι απόφαση των μαθητών/μαθητριών.
  3. Όλες οι απαντήσεις θα σημειωθούν στα δίφυλλα αυτά και δεν υπάρχει δυνατότητα επιπλέον φύλλων απαντήσεων. Θα δοθούν πρόχειρα τα οποία θα καταστραφούν αμέσως με την λήξη της εξέτασης ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.

Ο Διευθυντής

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων 2019

Από το ΥΠ.Π.Ε.Θ  εστάλη το με αριθμό πρωτ.96178/2019 έγγραφο με τίτλο
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων 2019.

1