Δειγματικές διδασκαλίες καθηγητών του σχολείου μας με ακροατήριο Κινέζους καθηγητές.

Οι φιλόλογοι εκπαιδευτικοί του Πρότυπου Γενικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, προσέφεραν διδασκαλίες  σε δύο ομάδες Κινέζων καθηγητών από τα Γραφεία Εκπαίδευσης Hangzhou Xiacheng District και Hangzhou Educational Bureau, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό- επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα τις ανθρωπιστικές σπουδές στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, που πραγματοποιήθηκε σε επιλεγμένα σχολεία της Αθήνας και της Καλαμάτας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2019, συμβάλλοντας σημαντικά στη γνωριμία των Κινέζων καθηγητών με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς τις διδακτικές μεθόδους 다운로드.

   Σημειώνεται ότι  μία διδασκαλία ήταν διαθεματική και πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιευθυντή του σχολείου και Μαθηματικό κ 소녀시대 몰랐니 다운로드. Χασάπη Σωτήριο μαζί με τη Φιλόλογο Καθηγήτρια κ. Λάζου-Μπαλτά Καλυψώ.

   Προηγήθηκε υποδοχή και ενημέρωση των Κινέζων Εκπαιδευτικών σχετικά με την Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης από το Διευθυντή του Προτύπου Λυκείου κ 다운로드. Φανίδη Χρήστο και τον Υποδιευθυντή κ. Χασάπη Σωτήριο.

      Προσφέρθηκαν σε κάθε ομάδα των Κινέζων Εκπαιδευτικών 2 τρίωρα δειγματικών διδασκαλιών φιλολογικών μαθημάτων γύρω από θέματα αρχαιογνωσίας 다운로드.

    Μετά τις διδασκαλίες ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά συστήματα Ελλάδας και Κίνας 다운로드. Συμμετείχε ενεργά η  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02  κ. Αγγελική Χρονοπούλου 페어리테일 다운로드.    Επίσης, έγιναν παρουσιάσεις πολιτισμικού υλικού τόσο από την ομάδα των Κινέζων Εκπαιδευτικών όσο και από τους μαθητές του Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης 다운로드.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εξαιρετική δουλειά τους. Οι εντυπώσεις και τα σχόλια των Κινέζων συναδέλφων ήταν ενθουσιώδη 덩케르크 다운로드.

Ο Διευθυντής

Δειγματικές διδασκαλίες φιλολόγων β΄τετραμήνου

물감 브러쉬 다운로드

Το β΄τετράμηνο έγιναν δειγματικές διδασκαλίες των φιλολόγων του Σχολείου στους φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα 파워디렉터 11 다운로드.

ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-για-Ιστότοπο-ΠΡΟΣ-ΤΜΗΜΑ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ.-ΕΑΡΙΝΟ-ΕΞΑΜΗΝΟ.-2018-19.-ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΕΛ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Equalizer apo download.

Πρόγραμμα Μεντόρων Φιλολόγων

Για το Πρόγραμμα των Μεντόρων Καθηγητών οι εμπλεκόμενοι  φιλόλογοι αναλαμβάνουν τα ακόλουθα:

συνάντηση γνωριμίας με τους φοιτητές/φοιτήτριες 벚꽃소리. Υποδοχή των φοιτητών/φοιτητριών  από την υπεύθυνη της διδακτικής άσκησης (καθηγήτρια Μ 한글과 컴퓨터 사전 다운로드. Λιτσάρδου) και συζήτηση-ενημέρωση για τη διεξαγωγή του Προγράμματος στο σχολείο.

δειγματική διδασκαλία τους στην Ομάδα των φοιτητών/φοιτητριών και ορισμός μέντορα- καθηγητή ανά φοιτητή/φοιτήτρια 삼성 블루투스 다운로드.

παρακολούθηση μαθημάτων του φοιτητή μέσα στην τάξη του καθηγητή – μέντορα.

συζήτηση για τα μαθήματα και τις διδακτικές/παιδαγωγικές μεθόδους με το φοιτητή που εποπτεύουν σε πλαίσια ανατροφοδότησης 다운로드.

προετοιμασία της διδασκαλίας του φοιτητή.

την αξιολόγησή του.

συζήτηση με το φοιτητή/φοιτήτρια για τη λειτουργία του σχολείου vue 파일.

Ακολουθεί το Πρόγραμμα των Δειγματικών Διδασκαλιών για το σχ. έτος 2018-19:

ΜΕΝΤΩΡ-ΓΙΑ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.-ΚΕΙΜΕΝΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.-2018-19.-ΛΙΤΣΑΡΔΟ

Δειγματικές διδασκαλίες φιλολογικών μαθημάτων

웹 페이지 파일 일괄 다운로드

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Ιστορικού και Αρχαιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρακολουθήσουν δειγματικές διδασκαλίες φιλολογικών μαθημάτων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΠΡΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ.-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ-ΕΞΑΜΗΝΟ.-2018-19.-ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΕΛ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ 다운로드.

국민체조 노래

ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

유니티 이전 버전 다운로드 Οι δειγματικές διδασκαλίες για τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ για το εαρινό εξάμηνο για το σχολικό έτος 2017 – 2018 θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Deigm 2017 2018 Earinou

Ο Διευθυντής

foxit reader 한글 다운로드 스윙브라우저 동영상 다운로드 흘러간 옛노래 다운로드

Δειγματικές Διδασκαλίες των ΠΕ04 για το Σχολικό Έτος 2017 – 2018

다운로드 Οι δειγματικές Διδασκαλίες που θα παρακολουθήσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ για το Σχολικό Έτος 2017 – 2018 είναι οι ακόλουθες :

Deigm PE04 2017 2018
rtmp 영상.

Ο Διευθυντής

안드로이드 웹뷰 파일 다운로드

Δειγματικες διδασκαλίες στο μάθημα των Θρησκευτικών

nds rom Οι ημερομηνίες για τις δειγματικές διδασκαλίες στο μάθημα των Θρησκευτικών, που θα παρακολουθήσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ είναι οι παρακάτω:

Α) Δευτέρα 11/12/2017  , διδακτική ώρα 2η και 3η, τμήμα Α3 Λυκείου Gnuplot download. Όνομα διδάσκοντος Ευθυμία Παπανδρέου.

Β) Τρίτη 12/12/2017, διδακτική ώρα 4η και 5η , τμήμα Β2 Λυκείου 다운로드.

Όνομα διδάσκοντος Ευθυμία Παπανδρέου.

Ο Διευθυντής

ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ &ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ)

다운로드 Το πρόγραμμα για τις δειγματικές διδασκαλίες που θα παρακολουθήσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ για το χειμερινό εξάμηνο του σχολ 다운로드. έτους 2017 – 2018 είναι το ακόλουθο :

Deigm 2017 2018 Filos pdf

Ο Διευθυντής

백송체